poželjna destinacija kontinentalnog turizma / Međimurska županija osigurala novih 250 tisuća kuna za razvoj turizma

Image

Međimurska županija postaje sve atraktivniji kraj koji privlači turiste te spada među najpoželjnije destinacije kontinentalnog turizma. Dokaz je tome i prošlogodišnja nagrada Europske destinacije izvrsnosti EDEN gornjem Međimurju, što je našoj županiji već druga takva nagrada, po čemu smo jedinstveni u europskim okvirima.

2.3.2016.
14:51
VOYO logo

Najavljena su i nova velika ulaganja u sklopu kojih će se poseban naglasak staviti na razvoj povijesnih i kulturnih sadržaja, što se prije svega odnosi na veliki projekt obnove Starog grada u Čakovcu vrijednog oko 10 milijuna eura. Za takav su uspjeh i zamah u razvoju prvenstveno zaslužni ljudi koji pokazuju inicijativu za pokretanjem vlastitih projekata.

Objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u iznosu od 250 tisuća kuna, koja su osigurana u proračunu, namijenjena fizičkim i pravnim osobama s područja Međimurske županije koje su registrirane za obavljanje određene turističke djelatnosti ili stvaraju uvjete za bavljenje turističkom djelatnošću, a projekt za koji traže potporu ostvaruju na području županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na eMedjimurje.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo