NEMA RASKOLA / Mediji javljaju da je još zastupnika napustilo Živi zid, no oni poručuju: 'Laži i konstrukcije neće razbiti ovu koaliciju'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Neki domaći mediji objavili su jutros kako je došlo do novog osipanja koalicije Jedina opcija okupljene oko Živog zida

27.9.2016.
11:03
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Neki domaći mediji objavili su jutros kako je došlo do novog osipanja koalicije Jedina opcija okupljene oko Živog zida.

Javljaju da će Ivan Lovrinović zajedno s kolegama iz svoje stranke Promjenimo Hrvatsku formirati klub zastupnika u Saboru kako bi afirmirali svoju mladu stranku. S Lovrinovićem će u klubu biti Ivan Mišić, a nadaju se da će im se pridružiti GoranAleksić iz udruge Uvijek frankeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo nakon što se u medijima pojavila ova vijest na Facebooku se oglasio i Živi zid. Iz Sinčićeve stranke kažu da nema govora o raskolu u koaliciji Jedina opcija, već se radi o davnom dogovoru o formiranju dva kluba u Saboru.

"Imamo uvjete za to. Nema raskola. Radimo zajedno. Odabrali smo mogućnost za dva kluba čisto iz razloga da imamo što češće saborsku govornicu", poručuju iz Živog zida dodajući da ponovno kreću medijski napadi na njihovu stranku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I u Narodnoj koaliciji svoje klubove imaju i SDP i HNS i HSU. Ali nitko ne govori i ne piše o velikim razlazima, raskolima i napuštanjima", kažu.

"Svi napadi, sve laži i konstrukcije neće razbiti ovu koaliciju. Nisu pomogle sve insinuacije oko davanja i primanja mita, Uskoci i poskoci, lažirane skupštine, žute koverte... Nije Živi zid zrno zobi da ga svaka vrana pozoba. Dečki, naišli ste na otpor, vaše metode ne prolaze", stoji u komentaru Živog zida na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo