IZNENADIO ŽIRI / Mark o očekivanjima od 'Superstara': 'Samo mi je nebo granica'

Image
Foto: RTL

Nakon što je dobio četiri 'da', Mark je otkrio kako mu je bilo na audiciji 'Superstara'

5.11.2023.
13:56
RTL
VOYO logo

29- godišnji Zagrepčanin Mark Bagarić otpjevao je baladu i iznenadio žiri, a Filip Miletić i Severina su i zaplesali. "Od takvog momčine takva emocija", rekao je Filip. 

"Očekivao sam da dođeš ovdje i počupaš drvo rukama, a onda se dogodi medo koji lagano, slatko", komentirao je Tonči Huljić. "Više nitko danas ne pjeva ove Backstreet Boys i Jesse McCartney koje smo nekad slušali. Jako mi se to sviđa. Stvarno jako lijepo. Bravo", rekla je Nika Turković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je dobio četiri 'da', Mark je za RTL.hr otkrio kako mu je bilo na audiciji 'Superstara'.

"Osjećao sam se dobro, bio sam malo nervozan, ali uvijek je dobro imati tremu. No, dobro sam se osjećao. Filip i Nika su rekli da ovakav čovjek poput mene ne postoji, ovakva gromada i ovakav glas. To je ono nešto što me dirnulo, no to sam već čuo sa svih strana. Bitno je da su oni zadovoljni", rekao je Mark.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako se ovakve prilike ne propuštaju, a nada se kako će mu 'Superstar'pomoći u daljnjoj karijeri.

"Jako sam zadovoljan i sretan, bitno je da sam prošao. Nalazim se u jednoj glazbenoj kući i ovo mi je korak dalje, prema gore, prema nebu. Samo mi je nebo granica. Nemam očekivanja, što bude bit će. Gradim karijeru i želim ikustvo, da upoznam kandidate i žiri", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Show 'Superstar' ne propustite pogledati na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo