najbolji pojedinac susreta / Marino Marić: 'Moramo misliti na sebe i uživati u rukometu pa će, nadam se, doći i to polufinale!'

"Kad je loše ne treba biti pretužan, ali niti ulaziti u euforiju kad igramo ovako. Treba naći neku sredinu, držati konstantu i stabilnost", smatra Marić

19.1.2016.
22:20
VOYO logo

Hrvatska je maestralnom izvedbom u Katowicama pobijedila Island i osigurala dva boda koja će prenijeti u drugi krug Europskog prvenstva u Poljskoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih igrača bio je Marino Marić koji je večeras odigrao uvjerljivo najbolju utakmicu na prvenstvu zabio osam pogodaak iz devet udaraca na gol.

Marino, euforično si slavio sve golove kao da si na neki način htio utišati sve kritike?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako je, stalno govorim momcima kako moramo osjetiti te emocije i početi biti malo divlji u obrani i napadu, eto danas je to izgledalo super. ostaje žal što ovako nismo odigrali i protiv Norveške. Razumijem javnost što se nakon Norveške skupila negativna energija, ali tek ovo danas smo bili mi. Igrali smo sjajnu obranu, pročitali smo ih, bili smo agresivni, što bi rekli tukli smo se. Mislim da je ovo put kojim bi trebali nastaviti dalje."

Možemo li ovakve predstave očekivati u nastavku natjecanja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, kad je loše ne treba biti pretužan, ali niti ulaziti u euforiju kad igramo ovako. Treba naći neku sredinu, držati konstantu i stabilnost, to je put do uspjeha. Pokazali smo što možemo, sada je cilj nastaviti tako i pokušati biti efikasni."

Već sada se može naslutiti kako će okršaj s Francuzima biti jedan od najbitnijih?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa istina, slušali smo jednim uhom i utakmicu između Francuske i Poljske. No mi se moramo koncentrirati na sebe, idemo uživati u rukometu, pokazati što znamo, rezultat će doći, a s njime nadam se, i to polufinale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo