'LJUBAV JE NA SELU' /

Marijana otkrila pikantne detalje o zavodljivim farmerima

Ove nedjelje u našem programu završava druga sezona mega uspješnog showa "Ljubav je na selu". Crtu smo podvukli s voditeljicom Marijanom Batinić, koja se samo za vas prisjetila najjačih trenutaka, ali nam i ekskluzivno otkrila dio napetog raspleta u finalu.

6.4.2012.
18:44
VOYO logo

Čak milijun gledatelja pratilo je finaliste Stipu, Matu, Tomislava, Stjepana i Ivana u njihovim ljubavnim pohodima. Najpoznatiji hrvatski zavodnici u emisiji Ljubav je na selu pokazali su kako oni to rade, a njihovim čarima nije odoljela ni voditeljica MarijanaBatinić.

"Prva dva mjesta ostavljam najdražim kandidatima Mati i Stipi , bez obzira što su me spajali s Tomislavom", otkriva Marijana.

Iako se svako malo Tomislav vrtio oko Marijane, ljubavna priča između njih dvoje nije zaživjela. Ipak se on bacio na kandidatkinje a od njih tri izabrao je Barbaru iz zagrebačkog naselja Lučko. Zadnju riječ ipak je imala mama, koju je Tomislav svako malo pitao za savjet.

Buduće svekrve pomno su pratile izbore svojih sinova. Marijana je imala najbolji tretman, zeleno svjetlo dobila je od ama baš svake mame.

"Najviše kontakata sam imala s mamama, svugdje su me hranile i jako se potrudile", govori simpatična voditeljica.

Potrudili su se i kandidati, iza kamera dogodile su se mnoge pikantne stvari, koje kamere nisu stigle zabilježiti, a Marijani su posebno ostale u sjećanju.

"Pa recimo, Stipe je pao s motora i jadan pravio se kao da mu ništa nije, a koljeno je bridilo da bi poslije rekao: Moram doktoru! Pravi hrabri Dalmatinac.."

Brižan je pak bio Stipe, koji je ekipi na setu stalno kuhao kavu. Svako jutro miris bi se širio kuhinjom, djevojke su ga u sobi čekale dok je on pak najviše brinuo oko Marijane.

"Stipe mi je nudio novce da popijem kavu jer od Like do Zagreba je dug put… Nije mi stigao skuhati pa je plakao i pošto poto mi je htio ugurati novac", kaže Marijana.

Osim što su joj kuhali i spremali, Marijanu su dečki ipak poštedjeli mužnje krava i čišćenja štala. No, zato su druge djevojke imale različite zadatke i sve to kako bi osvojile srce kandidata. Jedna od najupornijih je bila i Nikolina, koja se za Stjepana htjela čak i udati.

Ljubav se rodila, pa se čak pričalo i o vjenčanju. No, nema svaka bajka sretan kraj.

"Tu se dogodio pravi preokret, bilo je plača i svega…Bila sam na Nikolininoj strani, no nije izašlo kako je trebalo."

Što se točno dogodilo između Nikoline i Stjepana saznat ćete u nedjelju u velikoj završnici. Stoga nakon finog Uskršnjeg objeda sjednite u svoj omiljeni naslonjač i uživajte u spektakularnom ljubavnom preokretu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo