MINISTAR MARIĆ / 'Bit ću na raspolaganju Povjerenstvu, kad završe svoj posao doći će vrijeme kad ću ja govoriti'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ja volim i cijenim institucionalnu Hrvatsku, očitovat ću se Povjerenstvu, istaknuo je Marić uoči sjednice Vlade

30.5.2019.
10:42
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Ministar državne imovine Goran Marić poručio je u četvrtak da će biti na raspolaganju Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa vezano uz kuću u zagrebačkim Remeta koju je, po pisanju Jutarnjeg lista, izostavio iz svih imovinskih kartica.

"Očitovat ću se Povjerenstvu, bit ću na raspolaganju, a onda nakon što ono završi svoj posao doći će vrijeme kada ću ja govoriti", kratko  je komentirao Marić napise da je kuću od 67 četvornih metara u zagrebačkim Remetama izostavio iz svih imovinskih kartica od 2008. godine iako je bila u vlasništvu njegove supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja volim i cijenim institucionalnu Hrvatsku, očitovat ću se Povjerenstvu", istaknuo je Marić uoči sjednice Vlade.

Po pisanju Jutarnjeg lista,  u ministrovoj kartici iz 2008. godine spominje se samo zemljište na kojem se nalazi sporna kuća, a u kasnijim karticama više se ne spominje ni zemljište. Darovnim ugovorom nekretnina je 2013. godine prebačena na njihova sina pa je u imovinskoj kartici više nije ni dužan prijavljivati, navodi dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta su kuća i zemljište u zemljišnim knjigama od 2006. do 2013. godine glasili na suprugu ministra Marića, a poslije, sve do danas, na njihova sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo