svađa grmoje i beljaka / Maras opet nastoji 'oteti' HSS iz Domoljubne koalicije: 'Jadan je taj tko politički ovisi o Karamarku'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras na Facebooku je ismijao glasnogovornika Mosta Nikolu Grmoju

11.4.2016.
12:30
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je glasnogovornih Mosta Nikola Grmoja oštro uzvratio šefu HSS-a Kreši Beljaku, u internetsko prepucavanje upleo se i bivši ministar Gordan Maras.

Image
oštar odgovor /

Grmoja: 'Izgleda da u HSS-u moraš nešto ukrasti da bi dobio poziciju u vrhu stranke'

Image
oštar odgovor /

Grmoja: 'Izgleda da u HSS-u moraš nešto ukrasti da bi dobio poziciju u vrhu stranke'

Naime, Beljak još jednom okomio na kolege iz Mosta, a Grmoja mu je zamjerio što načelno daje podršku Vladi, a zatim u pitanje dovodi njezin legitimitet. Osim toga, poručio je novom predsjedniku HSS-a da 'izgleda da u HSS-u moraš nešto ukrasti da bi dobio poziciju u vrhu stranke'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maras je već ranije pokušao 'namamiti' HSS s novim vodstvom u koaliciju sa SDP-om. Čini se kako njegov posljednji Facebook status opet ide u tom smjeru. 

"Jadan je taj tko politički ovisi o Karamarku. Posvadio se Grmoja i s Beljakom. Kaže Grmoja da Beljaku neće uspjeti oslabiti poziciju Mosta i njihove želje za promjenama??? Jel živi taj Grmoja u Hrvatskoj, je li ga tko vidio? Za njegovu informaciju pozicija Mosta je nakon tri mjeseca više nego duplo slabija nego na izborima i u egalu su na šest posto sa Živim zidom. Želje za promjenama su im toliko jake da ništa nisu ni uspjeli predložiti na normalan način u tri mjeseca, a kamoli provesti. Još malo i kada Karamarko pobijedi sam sebe na izborima u HDZ-u, Grmoja i društvo će politički ovisti o njegovoj želji za novim izborima. Ukoliko se Karamarko odluči za nove izbore gospoda iz Mosta bi mogli gledati Sabor i Vladu samo na televiziji. A još ga slijedeće godine ga čeka i Jambo na izborima u Metkoviću. Možda Grmoja bude kandidat HDZ-a na slijedećim lokalnim izborima super surađuju na nacionalnoj razini", napisao je Maras. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo