nakon otkrića RTL-a / Maras o stanu Bandićeve kćeri: 'Neka USKOK ispita odnos Bandića i Šelendića, a Plenković se izjasni...'

Image
Foto: Pixsell

Željko Šelendić sporni je stan kupio 2005., iste godine kad je mimo natječaja dobio posao s Gradom Zagrebom

1.3.2020.
10:15
Pixsell
VOYO logo

Nakon otkrića RTL-a da je kći zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića 15 godina besplatno živjela u stanu poduzetnika Željka Šelendića koji je odradio i brojne poslove s Gradom Zagrebom, Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a, pozvao je USKOK da preispita odnos Bandića i Šelendića. 

Također traži da se premijer Andrej Plenković očituje računa li i dalje na Bandića kao koalicijskog partnera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Milan Bandić na pitanje novinarke RTL-a Ivane Ivande Rožić o spornom stanu nije htio odgovarati već je samo prokomentirao: 'To su tlapnje.' 

Sporni stan u centru u centru Zagreba kojem živi Bandićeva kći Ana-Marija njegova supruga Vesna kupila je gotovinom od Šelendića krajem godine, no kako je objavljeno u medijima, po vrlo povoljnoj cijeni - manje od 1500 eura po kvadratu. Kako je doznao RTL, uz pomoć arhitekta Ante Vrbana, na uređenje stana potrošila gotovo 300.000 kuna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandićeva kći u stanu je s dečkom živjela od listopada 2005. Najam Šelendiću nije plaćala, samo režije. 

Zanimljivo, Željko Šelendić sporni je stan kupio  2005., iste godine kad je mimo natječaja dobio posao s Gradom Zagrebom za izradu stolaca u Lisinskom, o kojemu su svi govorili nakon što je izbio požar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo