Manijak se smjestio u park i masturbira pored djece

U parku u Maksimiru već neko vrijeme boravi manijak koji sjedi na klupici ili iz grma promatra djecu i masturbira.

24.5.2010.
23:59
VOYO logo

"Toga će uvijek biti. Dolazim ovdje četrnaest godina i vidjela sam ih stotinu puta. Skinu gaće i...", kazala je Novom listu jedna starija gospođa koja je potvrdila priču užasnutih majki o masturbatorima u zagrebačkom parku Maksimir.

"Srele smo tog mladića već nekoliko puta. Prvi puta bilo mi je strašno neugodno što to uopće vidim, čovjek je stao iza stabla i mislila sam kako se ide pomokriti, no onda sam se zabezeknula. Vidjele smo ga par puta, a osim njega, to isto radi i jedan stariji čovjek kojeg sam jednom zatekla kako sjedi na klupi, priča nam zabrinuta majka dok se na malenom igralištu zabavlja petero – šestero djece u dobi od tri do šest godina. Jednom je, kaže, odmah zvala redara parka, inače djelatnika Zagreb osiguranja. Redar se dovezao na biciklu, no potom se – prepao i pustio perverznjaka da ode", ispričala je jedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto nije zvao policiju? Očigledno je osiguranje neadekvatno, prijavile smo čitav slučaj čuvarima no ništa nisu napravili! Ovo je problem svih nas, on je pedofil ili perverznjak, ne znam da li on gleda mene ili moju trogodišnju Teu, koja će za desetak godina na ovo igralište dolaziti sama! Živimo u blizini, tu smo gotovo svaki dan i nije nam svejedno", ogorčeno je zaključila Ž. Š.

Njena prijateljica I. O. naročito je ogorčena činjenicom da joj je čuvar uredno naplatio kaznu zbog toga što je njen sićušni maltezer šetao bez uzice, dok se u isto vrijeme perverzni tipovi motaju oko djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaštitari su prije desetak dana nakon upozorenja majka malog djeteta potrčali za perverznjakom da ga uhvate. No, dok su oni stigli, manijaka više nije bilo.

Zaštitari zaštite Zagreb tvrde kako čovjek starosti između 35 i 40 godina, nižeg rasta i malo deblji već nekoliko dana posjećuje park Maksimir. Sjedne na klupicu ili iz grma promatra djecu i masturbira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah po prijavi jedan naš zaštitar proveo je četiri sata na klupi u civilu čekajući hoće li se netko prikrasti. Nismo svemogući, imamo dva nadzornika te dva zaštitara koji su tu 24 sata, no park ima preko 220 hektara. Zaštitari po Zakonu o privatnoj zaštiti imaju pravo zadržati osobu, no potom odmah moraju obavijestiti policiju. Mnogo ovisi i o posjetiteljima, bitno je da nas istog trenutka alarmiraju kada vide tako nešto. Tim gospođama dao sam i moj broj. Garantiram da ćemo ga brzo uhvatiti", kazao je u ponedjeljak glavni nadzornik parka Maksimir Saša Banić.

Ravnatelj Parka Nenad Strizrep kazao je kako je zaštitara koji nije ispravno reagirao, saslušan i suspendiran, odnosno premješten na drugo radno mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve u svemu, garantiram posjetiteljima i roditeljima da su u Parku sigurni i oni i njihova djeca", kazao je Strizrep.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo