ponovno napada /

Mamić objavio dokumente i poručio: 'S novcem, vremenom i energijom koji sam dao Dinamu bio bih bogatiji nego Elon Musk, Hrvati bi išli na Mars'

Image
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

10 milijuna svojih eura dao sam vašim idolima, raznim lažnim herojima i dežurnim pljuvačima koji su uzeli na moju gotovinu, a iza toga pljuvali po Dinamu i meni, napisao je

13.4.2021.
15:20
Denis Kapetanovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je u jutarnjim satima  Zdravko Mamić najavio na svom Facebook profilu da će danas u popodnevnim satima objaviti dokumente vrijedne oko 10 milijuna eura dugova Dinama koje je kako on tvrdi vratio iz svog džepa, sa svim imenima i iznosima, to je i učinio. 

Njegov post prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko je Zdravko Mamić? Drugi dio ekskluzivno

Jučer sam sve mrzitelje šokirao i pokazao kako sam u trenutku kada banke Dinamu po 20% kamate nisu htjele dati 10 kuna unio u klub 82 milijuna kuna novca za koji sam krvario. Prodao sam suvlasništvo u Badelu, drvnim industrijama, nebodere na Vukovarskoj, uzeo pare od svoje babe i od svoje tada nerođene unučadi, svoju obitelj i imovinu sam zadužio, njenu budućnost dao sam klubu. Danas ekskluzivno objavljujem dio dokumentacije vrijedne 10 milijuna eura u kojoj je Zdravko Mamić svojim novcem, iz svog džepa isplatio dugovanja Dinamovim igračima, legendama i trenerima kako bi klub opstao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokumentaciju pogledajte na https://docdro.id/DIi6yFs . 114 tužbi je imao klub do mog dolaska, dizali su se krediti u kojima su hipoteke bile na igračima, sve to sam ja riješavao. 10 milijuna svojih eura dao sam vašim idolima, raznim lažnim herojima i dežurnim pljuvačima koji su uzeli na moju gotovinu, a iza toga pljuvali po Dinamu i meni. Svi ti koje lažno smatrate svojim idolima, koji su vam prodavali demagogiju o idealima živili su od mog, ne Dinamovog, nego mog novca, a vama su prodavali ljubav prema klubu. Klubu koji bi bacili na koljena i tužili do uništenja za Čunga Lungu.

Image
Priložio dokumentaciju /

Mamić objavio koliko je novaca posudio Dinamu: 'Uglednici su plaćali da dišu kraj mene i budu u mom društvu'

Image
Priložio dokumentaciju /

Mamić objavio koliko je novaca posudio Dinamu: 'Uglednici su plaćali da dišu kraj mene i budu u mom društvu'

Iz ovog novca sam sa suradnicima stvorio 28. najbolji klub svijeta. Ovo je početak. Koliko njih je reklo hvala i platilo porez na moj novac? Saznajte sami. Stid vas može biti i sramota što ste učinili meni, mom bratu koji je ispisao povijest kluba, mojoj obitelji, mojim suradnicima. S novcem, vremenom i energijom koji sam dao Dinamu bio bih bogatiji nego Elon Musk, Hrvati bi išli na Mars. Sa 40 milijuna maraka gotovine mogao sam 2001. kupiti pola Hrvatske, ne bi ni znali za mene. Uhvatio sam se Dinamove močvare i uzdigao je u nebesa. Sad raznorazni moralisti, analitičari, sociolozi, političari i besposlene balave niškoristi koje nisu zaradile kunu u životu pričaju što bi i kako bi trebao europski div koji sam stvorio.

Div kojeg stalno zatirete i branite mu da radi, da financira vaš plaće. Gdje ste bili kad je trebalo? Nećete razbojnici! Zlo koje ste mi nanijeli bit će đavolji pečat na dušama (ako ih imate) jednom kada preselite s ovog svijeta, zbog toga ćete trunuti vječno. Podijelite neka svi vide koliko je mamić dao Dinamu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo