PREDSJEDNICA POSLALA POKLONE / Mia i Petar prve bebe rođene u 2019. godini: Rodili su se odmah nakon ponoći

Predsjednica Grabar-Kitarović je svim bebama koje su se ove noći rodile poslala čestitku, medu i čokoladu

1.1.2019.
13:10
VOYO logo

Prve bebe u Hrvatskoj 2019. rođene su u Sinju i Kninu.  

Minutu nakon ponoći u sinjskom rodilištu na svijet je došao maleni Petar, težak 3,78 kg, dug 52 cm., drugo dijete Jelene i Joze Pavića s Gornje Tijarice, piše portal Ferata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je uz pomoć sestre primalje, gospođe Zorice, pripremala svog dječaka za njegovu prvu fotografiju u životu, Jelena Pavić je kazala: "Sve je prošlo u najboljem redu. Nakon sina Ante, evo došao nam je i Petar. Išlo je sve brzo. Došli smo u rodilište nešto iza 23 sata i evo, minutu iza ponoći rodila sam drugog sina. Zahvaljujem osoblju na svemu i drago mi je što sam rodila u Sinju". 

Image

Mala Katarina prva je beba rođena u osječkom rodilištu

Image

Mala Katarina prva je beba rođena u osječkom rodilištu

Predsjednica svim bebama rođena ove noći poslala čestitku, medu i čokoladu

Gospođa Jelena kazala je da joj je bitno zdravlje djeteta i sreća u obitelji, ali i da joj je jako drago zbog činjenice da je njen sin prva beba rođena u Hrvatskoj u ovoj godini te da je na to ponosna. Malenog Petra porodili su dr. Ivan Nasić i sestra primalja Mirjana Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutros su malenom Petru i njegovoj mami stigli čestitka i poklon iz Ureda predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. 

I u kninskoj bolnici se u prvoj minuti Nove godine rodila Mia Ćibarić pa nije jasno tko je bio zaista prvi. Mia je svijet ugledala u prvoj minuti prvog dana ove godine. Teška je 3,40 kilograma i duga 49 centimetara, a porod je protekao u najboljem redu, rekao je doktor Marko Cicak koji je obavio porođaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva ovogodišnja beba u osječkom rodilištu je mala Katarina koja je na svijet došla u 4.10 sati.  Roditelji Matea i Petar Videković s ponosom ističu da je teška 4600 grama i duga 54 centimetara. Katarina je njihova prva beba, ali žele imati veliku obitelj te su već izabrali ime za slijedeću bebu, mama želi Jakova.

U splitskom rodilištu prva beba je iz Runovića, a rođena je odmah iza ponoći. U Zadru su prve bebe rođene iza ponoći dva mala dječaka - blizanci, piše eZadar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL doznaje da je predsjednica Grabar-Kitarović svim bebama koje su se ove noći rodile u hrvatskim rodilišta poslala čestitku, medu i čokoladu. 

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike