'NIKAD NAM NI SUĆUT NISU IZJAVILI' / Majka ubijene Mihaele: 'Ponekad se nadam, možda se pojavi i kaže 'mama, to je bila šala, vratila sam se''

Image
Foto: Screenshot/HRT

'I kad je bilo najteže, ona je znala prići i uvijek onim svojim lijepim, crnim okicama pogledati, s puno sućuti, saslušati. Uvijek je vjerovala u dobro, znala je da ima dobro u ljudima. Mislila je da je svijet jedno sigurno mjesto'

3.12.2023.
16:34
Screenshot/HRT
VOYO logo

Mladi policajac Marko Smažil iz službenog je pištolja 21. rujna ove godine ubio Mihaelu Berak s kojojm je kratko bio u vezi. Dogodilo se to prije no što je Mihaela napunila 21 godinu, a njena je majka Jadranka na gostovanju u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 ispričala kako je Mihaela bila djevojka koja je oko sebe širila sreću.

"Bila je dijete koje je oko sebe širilo pozitivu, okružena prijateljima, ambiciozna. Uvijek smo suprug i ja znali reći da je imala svoj stav, od vremena kad je išla u vrtić znala je što će odjenuti… Pa sve do upisa na fakultet, kad je u sebi prepoznala onaj osjećaj da želi pomagati ljudima, da želi biti s djecom koja nemaju roditeljsku skrb, da želi podršku ženama koje su zlostavljane", rekla je Mihaelina majka pa dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I kad je bilo najteže, ona je znala prići i uvijek onim svojim lijepim, crnim okicama pogledati, s puno sućuti, saslušati. Uvijek je vjerovala u dobro, znala je da ima dobro u ljudima. Mislila je da je svijet jedno sigurno mjesto."

'Mi znamo svoje dijete'

"Ponekad se nadam, pogledam navečer kad se probudim, možda se pojavi i kaže 'mama, to je bila šala, vratila sam se'. Ne možemo shvatiti da našeg djeteta više nema", kaže Mihaelina majka dodajući kako im još uvijek nitko iz policije nije izrazio sućut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'ŽALOSNO...' /

Tuga za mladom Osječankom: 'Mihaela je bila anđeo koji je hodao zemljom'; Mladi policajac osumnjičen za ubojstvo

Image
'ŽALOSNO...' /

Tuga za mladom Osječankom: 'Mihaela je bila anđeo koji je hodao zemljom'; Mladi policajac osumnjičen za ubojstvo

"Pokušaj zataškavanja, a prije toga laganje da je sama izvršila samoubojstvo, je nama samo dodatno ozljeđivana rana. Mi znamo svoje dijete. Ne mogu shvatiti da je netko to mogao tako plasirati. Mi smo saznali tko je Mihaelu ubio kad smo došli na patologiju. Sve smo iz medija čuli i nismo mogli doći sebi. Mi smo izgubili dijete, koje nam nitko ne može vratiti, ali taj nedostatak poštovanja je nešto što podjednako boli. Nikad nam sućut nisu izjavili. Nitko."

POGLEDAJTE VIDEO: Policija o smrti djevojke

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo