Rezervni srpski klub / Majka predsjednice Grabar-Kitarović: 'Rijeka ionako malo glasa za nju, više je... Neću reći čija'

Image
Foto: Nel Pavletic/Sandra Simunovic/PIXSELL

Izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da je Rijeka bila rezervni srpski klub komentirala je i njezina majka

28.10.2019.
17:40
Nel Pavletic/Sandra Simunovic/PIXSELL
VOYO logo

I dalje se ne stišava bura reakcija na izjave predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o tome da je "živjela na krivoj strani željezne zavjese", a je li to tako ili predsjednica govori neistinu, podijelilo je i povjesničare. 

A u njezinu rodnom mjestu posebno su joj zamjerili što je Nogometni klub Rijeka nazvala rezervnim srpskim klubom, zbog čega je klub zatražio i službeno očitovanje, na što je predsjednica odgovorila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

"Sinoć sam u svome govoru vrlo jasno iznijela stav o statusu Nogometnog kluba Rijeka osamdesetih godina. Kako se moje riječi pokušavaju zlonamjerno reinterpretirati, osjećam potrebu još jednom potvrditi svoj nedvosmislen stav: tadašnjim političkim utjecajima na upravu našega kluba, Rijeku, se u kontinuitetu pokušavalo povezati s Beogradom", odgovorila im je predsjednicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A izjavu je komentirala i njezina majka Dubravka Grabar.

"Ja mislim da Rijeka ionako malo glasa za nju. Rijeka je multinacionalna, više je, neću reći čija, ali dobro je, ostali smo živi i po porijeklu imovine i svačemu", kazala je, među ostalim, Dubravka Grabar za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo