Kolica virila van / Majka ogorčena nakon incidenta sa ZET-ovim vozačem: 'Prvo nam je psovao majku, pa počeo mahati rukama'

Image
Foto: Facebook

Majka je upitala policajce što će učiniti zbog incidenta, na što su oni reagirali da ne mogu ništa jer dijete nije ozlijeđeno, što je izazvalo posebno ogorčenje kod nje

14.5.2018.
16:38
Facebook
VOYO logo

Na autobusnoj liniji ZET-a 123 na potezu Črnomerec - Podsudsedsko Dolje dogodio se incident u kojemu je sudjelovala jedna mlada majka. Ona i njezin suprug ulazili su u spomenuti autobus s djetetom u kolicima, a vozač je odjednom na brzinu zatvorio vrata, iako kolica još uvijek nisu u potpunosti uvezli u autobus.

Autobus je tako krenuo, a kolica s djetetom u njima su napola virila van iz autobusa. Roditelji su, naravno, pokušali zaustaviti vozača, no on je fizički nasrnuo na njih kada je konačno zaustavio autobus. Nakon svega su zvali i policiju, no oni su im rekli da ne mogu ništa jer dijete nije ozlijeđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Vozač ZET-ovog autobusa vratima prikliještio kolica s djetetom u njima i krenuo voziti: 'Još je fizički krenuo na nas'

"Bilo je strašno. Dijete je plakalo, suprug je u autobusu držao prednji dio kolica, a ja sam izvana držala stražnji dio i trčala usporedo s busom jer bi kolica s mojim djetetom u njima zasigurno pala, u šoku nam je ispričala potresena majka", ispričala je mlada majka Anamarija za Jutarnji list, nastavivši opisivati reakciju vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"P*** vam materina, da vam p*** materina, počeo je urlati i mahati rukama, a onda je moj dragi reagirao."

Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja. Majka je upitala policajce što će učiniti, na što su oni reagirali da ne mogu ništa jer dijete nije ozlijeđeno. Pa što je moje 11-mjesečno dijete trebalo stradati da oni nešto poduzmu?, ogorčeno se pita majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin suprug čak je dobio prekršajnu prijavu, odnosno 370 kuna kazne. Vozač se provukao bez sankcija. Mladi bračni par namjerava podići privatnu tužbu protiv ZET-a i vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo