dvojezični mjuzikl za cijelu obitelj /

Magic Musical i Mia Negovetić u svojoj prvoj kazališnoj ulozi ove subote u Lisinskom

Image
Foto: Promo

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u Lisinskom i ostvarenog uspjeha u Americi mlada talentirana Mia Negovetić 17.ožujka ponovo dolazi u Lisinski i to ovaj put u mjuziklu za sve generacije!

15.3.2018.
12:06
Promo
VOYO logo

Magic Musical (O. Dešić - D. Petrović) je dvojezični mjuzikl za cijelu obitelj u kojem se govori i pjeva na hrvatskom i engleskom jeziku. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, djeca mogu naučiti mnoge riječi i fraze za najrazličitije situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će ih uvući u mjuzikl. 

U ovom zabavnom glazbenom šou traže se skriveni objekti i tragovi čarobnoga štapića koji je negdje izgubio Čarobnjak (David Petrović). Izgubivši štapić, Čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu u traganju. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu pratimo i njezine misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi: Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić). Čarobnjak i Mali div ne vide mrave i Sestricu pa nastaju mnoge komične situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mjuziklu nastupaju i djeca članovi plesne grupe FLAME u plesnim koreografijama Martine Hrlić Rogić a uz asistenciju pomoćne animatorice Nine Perić Dešić.

Mjuzikl je nastao u produkciji Studija Maraton, koji je upravo dovršio dvije uspješne i rasprodane sezone mjuzikla Sušak, Sušak i centra za učenje stranih jezika Linguae.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice potražite na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo