trostruki ubojica / Kazneno prijavljen: Luketa još uvijek leži u bolnici u teškom stanju

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kaznena prijava podnesena je Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a osumnjičeni nije predan pritvorskom nadzorniku jer se nalazi u životnoj opasnosti

8.5.2017.
14:25
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Boris Luketa (59) i službeno je osumnjičen za trostruko ubojstvo Milke (70) i Hakije (74) Keranovića te Ivana Bajića (65), odnosno za pokušaj ubojstva Kemala Keranovića (51) krajem travnja na Brodarici, priopćila je u ponedjeljak šibensko-kninska policija.  

Luketu, koji se i dalje u teškom zdravstvenom stanju nalazi u Jedinici intenzivne njega u splitskom KBC-u, nakon što je pucanjem u glavu pokušao samoubojstvo, sumnjiče da je 26. travnja popodne, oko 16,15 sati došao do obiteljske kuće Keranovićevih u Brodarici s ciljem da ubije Kemala Keranovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motiv je, pojasnili su, bio novčani dug koji potječe iz 2013. kada je Kemal Keramović od Lukete posudio određeni iznos novca, s pravom osumnjičenog za trostruko ubojstvo na povrat tada dogovorenog iznosa.

'Nakon određenih nesuglasica oko načina na koji će se dugovanje vratiti i kojom dinamikom će teći, a koje se provlačilo posljednje dvije godine, osumnjičenik je iz vatrenog oružja ubio roditelje od 51-godišnjaka kao i 65-godišnjaka', priopćeno je iz šibenske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaznena prijava podnesena je Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a osumnjičeni nije predan pritvorskom nadzorniku jer se nalazi u životnoj opasnosti od zadobivenih ozljeda prilikom pokušaja suicida, zbog čega je hospitaliziran u Splitu i nalazi se pod policijskim nadzorom, kazali su u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo