DOBIO ČETIRI 'DA' / Luka Tomić iz Superstara o počecima svog pjevanja: 'To se lagano gradilo'

Image
Foto: RTL

'Reakcije su bile super. Jako sam zadovoljan i sa svojim nastupom i sa reakcijom i doživljajem, kako su oni sve to doživjeli. Drago mi je, Severini je baš, barem je tako rekla, da ju je baš dotaklo. To mi je stvarno drago. To mi je najbitnije da je nekog dotaklo jer je to ono što po meni izvedba treba biti, da samo to netko osjeća', ispričao je Luka

6.11.2023.
12:23
RTL
VOYO logo

Luka Tomić, 23-godišnjak iz Slavonskog Broda na audiciji 'Superstara' odlučio je izvesti pjesme "Diamonds are Forever" i "Kad ja pođoh na Bembašu". "Hvala ti. Pao mi je šećer maloprije, ali ti si me skroz digao. To je ono što glazba radi. Hvala ti na tome", istaknula je Severina nakon što je otpjevao prvu pjesmu. Htjela je čuti drugu pjesmu.

"Ja sam jako sretna što si ti došao. Mislim da si samo ovako donio nam jedan vitar. Ja bih te voljela drugi put čuti, ne znam, da otpjevaš nešto od Freddieja Mercuryja. Imaš nešto i u ekspresiji i u izrazu. Da, imamo jednog superstara", rekla je Severina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da si ti tipski pjevač jer si dva potpuno različita žanra otpjevao na isti način. Imaš ono nešto", komentirao je Tonči Huljić. "Ja sam sretna što nemaš raznovrsnost nego točno znaš gdje stojiš. Ja volim ljude koji ne moraju sve znati i sve moći nego to što rade, rade baš jako dobro", istaknula je Nika Turković.

Image
ODMALENA U GLAZBI /

Tamburaš Luka o simbolici pjesme Dine Dvornika: 'Ja sam devet godina u sretnoj vezi'

Image
ODMALENA U GLAZBI /

Tamburaš Luka o simbolici pjesme Dine Dvornika: 'Ja sam devet godina u sretnoj vezi'

"Raspjevani Luka Modrić… Tomić. Refren je bio maestralan", rekao je Filip Miletić. Luka je dobio četiri glasa "da".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je otkrio je dojmove o svom nastupu u 'Superstaru', je li imao tremu i osvrnuo se na odabir pjesama.

"Reakcije su bile super. Jako sam zadovoljan i sa svojim nastupom i sa reakcijom i doživljajem, kako su oni sve to doživjeli. Drago mi je, Severini je baš, barem je tako rekla, da ju je baš dotaklo. To mi je stvarno drago. To mi je najbitnije da je nekog dotaklo jer je to ono što po meni izvedba treba biti, da samo to netko osjeća", ispričao je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se na tremu prije nastupa.

"Što se tiče same treme, bilo je je, ali ne velike. Više mi je bila ta blaga agonija čekanja da dođem, da krenem pjevati", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je još Luka ispričao u intervjuu, pogledajte u videu.

Lukin nastup u 'Superstaru' pogledajte na platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo