EKSKLUZIVNO ZA RTL DANAS / Luka Modrić otkrio najveću želju za 2012.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić priznao je u velikom londonskom intervjuu ekskluzivno za RTL Danas da sanja finale Europskog prvenstva. Kaže, ako ćemo igrati kao protiv Turske, za hrvatsku reprezentaciju nema straha. ali zato je domaći nogomet u problemima.

1.1.2012.
19:11
VOYO logo

Kad Luka Modrić nije s navijačima, Hrvatska mu nije samo na kopačkama, nego i u srcu. Kaže, s Bilić Boysima u Poljsku idu iznenaditi Talijane, Španjolce i naravno Irce.

Do Eura su stigli onom rapsodijom u Istanbulu, nakon one tragedije u Ateni, a Luka nam je i kazao da Hrvatska na ljeto igrati bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Euro je tu, kao i kaljuža HNL-ovska, kojom caruju korumpirani suci, dužnosnici, a igrači štrajkaju što Modrić smatra velikom sramotom za hrvatski nogomet.

Njegov bivši klub Dinamo životario je u Ligi prvaka, a protiv Lyona je dotaknuo samo dno što je prema Modriću, samo dodatno srozalo ugled hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugled su si srozavali Mamić i Eduardo sudskim sporom i borbom za milijune, a Luka nema takve sporne ugovore nema, ali zato će priliku za ostvarenje sna, imati uskoro u Poljskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo