EX SAVJETNIK EX MINISTRA / Lovrinčević objavio mail u kojem su 'Jurica i Davor' obaviješteni da će PPD dobiti kaznu: 'Zrno istine u hrpi laži'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Osnova svake propagande je zamotati zrno istine u hrpu laži koje odgovaraju nečijem interesu. Ovo je operacija u koju je, vidim, upregnuto mnoštvo medijskih kuća i pojedinaca koji se jako trude od hrpe laži stvoriti 'istinu' za jednokratnu upotrebu. S obzirom na širinu, žestinu i koordinaciju ovog napada jasno je da su se dugo pripremali za ovo, poručio je Lovrinčević

14.12.2023.
10:15
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Jurica Lovrinčević, sada već bivši savjetnik bivšeg ministra Davora Filipovića oglasio se na LinkedInu povodom napisa da su on i Filipović obaviješteni o velikoj kazni PPD-u u Mađarskoj i to ranije od njezine službene objave.

"Žao mi je što moram spomenuti da će PPD dobiti tešku kaznu u Mađarskoj. Po mom mišljenju, ova će kazna uništiti PPD", stoji u mailu koji potpisuje 'Joska'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovrinčević je objavio screenshot tog maila. Navodi da Davor nije, kako su neki pisali Filipović, već Štern. Kaže i da ga je poslao prijatelj Davora Šterna. Objavu prenosimo u cijelosti:

"Osnova svake propagande je zamotati zrno istine u hrpu laži koje odgovaraju nečijem interesu. Ovo je operacija u koju je, vidim, upregnuto mnoštvo medijskih kuća i pojedinaca koji se jako trude od hrpe laži stvoriti 'istinu' za jednokratnu upotrebu. S obzirom na širinu, žestinu i koordinaciju ovog napada jasno je da su se dugo pripremali za ovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: LinkedIn/Screenshot/Jurica Lovrinčević

Krenimo od e-maila koji se spominje, a koji ovdje vidite u izvornom obliku.

E-mail je upućen meni i Davoru Šternu, a medijska operacija gura priči o "Jurici i Davoru" (Filipoviću). E-mail postoji. E-mail nema veze sa Davorom Filipovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E-mail je obavijest mađarskog energetičara te osobnog prijatelja Davora Šterna kojom mene i njega obavještava o napisima u mađarskom tisku. Ovaj e-mail i način na koji se njime manipulira samo je kap u moru ove propagandno-obavještajne operacije koja ima cilj zaštititi ogromni privatni interes na štetu hrvatske države.

Stoga sve što će uslijediti iz tog smjera gledajte s rezervom jer istina često nije ono što vam se servira", poručio je Lovrinčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Filipović nakon smjene: 'O porukama i snimkama nisam ništa znao. Ne vjerujem da se Lovrinčević upuštao u sitne dealove'

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo