nisu to očekivali / Lovci zbog štete na usjevima krenuli u potragu za veprovima, pa pronašli uspavane migrante

Image
Foto: Pixsell

Prema riječima Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave Vukovarsko-srijemske, za razliku od velikog migrantskog vala prije nekoliko godina, sada je ipak riječ o sporadičnim slučajevima

16.8.2017.
15:26
Pixsell
VOYO logo

Šteta na usjevima kod Otoka prisilila je grupu lokalnih lovaca da krenu u potragu za divljim svinjama, no umjesto njih, pronašli su devet migranata, piše Glas Slavonije. 

Srećom, jedan od lovaca inače radi u policiji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On ih je probudio te komunicirao s njima. Spavali su na nekim krpama, umotani u najlone. Zamolio nas je samo da mu pomognemo pri njihovom izvođenju iz šume, dok netko ne dođe službenim vozilom i s pojačanjem po njih', rekao je sudionik lova za Glas Slavonije. 

"Dok smo s obje strane hodali uz njih, da ne bi netko od njih bježao dok nije stigla “marica” koja ih je odvezla, imali smo čudan osjećaj, jer ne znaš o čemu razmišljaju, hoće li nas možda napasti, ili pak pokušati pobjeći", dodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave Vukovarsko-srijemske, za razliku od velikog migrantskog vala prije nekoliko godina, sada je ipak riječ o sporadičnim slučajevima.

'Pravilo je da, ako bilo tko uoči migrante, da o tome obavijesti policiju. Dosad u tom mislu nismo imali nikakvih incidenata ili sukoba. Iako je riječ o rjeđim slučajevima, u pravilu, ako građani uoče migrante ili neke osobe sumnjivog ponašanja, neko oni o tome sami obavijeste policiju', rekao je Džigumović, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo