tumor se proširio /

Loša vijest za Oparu: nakon lakšeg moždanog udara gradonačelniku Splita dijagnosticiran zloćudni tumor

'Radi se o zloćudnom tumoru kože i sluznica koji se proširio na mozak. Znamo koji je tip, ali sad ne bih elaborirao. Terapiju prema vrsti tumora još ne možemo odrediti'

23.1.2018.
11:05
VOYO logo

Ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Split, dr. Ivo Jurić danas je izvijestio  o zdravstvenom stanju splitskog gradonačelnika.

"Radi se o zloćudnom tumoru kože i sluznica koji se proširio na mozak. Znamo koji je tip, ali sad ne bih elaborirao. Terapiju prema vrsti tumora još ne možemo odrediti, uglavnom se radi o kemoterapiji i zračenju. Danas će biti gotova definitivna analiza toga tumora. To su složeni procesi, mora se vidjeti točno što je da bi se dala ciljana terapija", rekao je Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da se Krstulović Opara osjeća dobro te da nema nikakvih težih posljedica, normalno hoda i komunicira. Smješten je u apartmanu na Odjelu neurologije KBC-a Split. Uz njega su supruga i najbliži suradnici.

Podsjetimo, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara doživio je blaži moždani udar zbog kojeg je zadržan na Odjelu neurologije KBC Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnatelj bolnice Ivo Jurić na nedjeljnoj je popodnevnoj izvanrednoj konferenciji za medije ispred bolnice rekao da je Andro Krstulović Opara u bolnicu primljen u subotu navečer zbog glavobolje i vrtoglavice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo