'Linić je ikona SDP-a, no više ne bi trebao biti u stranci'

Gost emisije Nedjeljom u dva je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. Smatra da se sve što se događalo posljednjih dana trebalo riješiti unutar stranke.

1.6.2014.
14:22
VOYO logo

Govoreći o Linićevoj konferenciji za novinare, Ostojić je Aleksandru Stankoviću u Nedjeljom u dva rekao kako se to trebalo odraditi unutar stranke.

Linić je bio sigurna osoba, jedna od ikona SDP-a

Istaknuo je da nijedan pravi član SDP-a ne može biti imun na to što se odigralo. Linić je bio sigurna osoba, jedna od ikona SDP-a, stoga je razočarenje još veće, naglasio je. Dodao je da kao ministar unutarnjih poslova mora naglasiti da njegovo ministarstvo ne vodi kriminalistička istraživanja, dok ne dobiju nalog, ali ako ga dobiju, postupat će se prema njemu bez obzira o kome se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostojić je istaknuo da nema istinitosti u tvrdnji da je bilo tko zlouporabio državne službe. S obzirom na iznesene argumente, ne može reći vjeruje Liniću ili premijeru. Linić ničim nije dokazao svoje navode, naglasio je Ostojić.

Slavko Linić nakon ovoga što je napravio SDP-u ne treba više biti u stranci, ali o tome treba još razgovarati, smatra Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o poplavama u Slavoniji rekao je da je situacija jako loša. Od građana s tog područja zatražio je da se pridržavaju mjera koja propisuju državne službe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo