'Lijepa li si...' za Kolindu u novogodišnjoj noći

1.1.2015.
8:35
VOYO logo

"Od srca vam želim puno zdravlja i sve najbolje u novoj godini, da se izborite za svoja prava, da svi zajedno 'proguramo' Ustavni zakon o pravima hrvatskih branitelja i izborimo se da branitelji konačno dobiju ono što zaslužuju. Vama i vašim obiteljima želim sretnu novu 2015. i idemo zajedno u pobjedu", rekla je Grabar Kitarović burno pozdravljena od brojnih branitelja i invalida Domovinskog rata koji u šatoru ispred Ministarstva branitelja traže smjene ministra Predraga Matića i njegovih suradnika te raspravu o donošenju Ustavnog zakona o pravima hrvatskih branitelja.

Htjela u posjet Mariću, ali dobila odbijenicu na ćirilici

Grabar Kitarović je rekla kako je od srbijanskih vlasti zatražila dopuštenje da posjeti hrvatskog branitelja Veljka Marića u zatvoru u Srijemskoj Mitrovici, no u srijedu je, kaže, dobila negativan odgovor napisan na ćirilici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo u mislima s njim, želimo mu sve najbolje i borit ćemo se za njega", kazala je.

Dočekali je s Thompsonovom pjesmom

Branitelji su Kolindu, kojoj je u pratnji bio i umirovljeni general Damir Krstičević, dočekali pljeskom, Thompsonovom pjesmom "Lijepa li si" te uzvicima "Kolinda, Kolinda" i "Pobjeda, pobjeda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitke i poruke Kolinda je braniteljima uputila za stolom ispred kojega je bila zajednička fotografija predsjednika Ive Josipovića i voditeljice udruge Documenta – Vesne Teršelič s natpisom "100 posto protiv Hrvatske", a na čestitkama joj je zahvalio predsjednik Udruga stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine Đuro Glogoški.

Dočekala Novu godinu u obitelji s desetero djece

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Novu godinu dočekala je u zagrebačkoj obitelji Bošnjak s desetero djece, poručivši u izjavi novinarima kako u 2015. želi obnoviti hrvatsko zajedništvo. "Želim da se ljudi ne dijele, već da zajedno radimo i izvučemo Hrvatsku iz krize. Strašno sam optimistična kad vidim ove ljude pune entuzijazma, želje za životom i želje da svi krenemo u bolju Hrvatsku", istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grabar Kitarović tijekom noći je posjetila i Vatrogasnu postrojbu u Savskoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo