značajan turistički sadržaj /

Lepoglavski pavlini postaju turistička atrakcija, odobreno 440 tisuća kuna

Image
Foto: Grad Lepoglava

Na adresu Grada Lepoglave stigao je Ugovor Ministarstva turizma o dodjeli bespovratnih sredstava temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2015. godini.

12.5.2016.
14:13
Grad Lepoglava
VOYO logo

Temeljem ovog Ugovora Gradu Lepoglavi bit će uplaćena bespovratna sredstva u iznosu od 430.900 kuna za izgradnju 'Centra za posjetitelje – Centar pavlina'.

- 'Centar za posjetitelje - Centar pavlina', uz Tehnološki centar drvne industrije naš je najveći kapitalni projekt vrijedan više od 25 milijuna kuna. Centar je plod vizije i dugogodišnjeg studioznog timskog rada nas u Gradu, projektnog ureda, dizajnera, marketinških stručnjaka, arhitekata i drugih struka, kako bismo u konačnici dobili jedinstveni sadržaj koji je u skladu sa strategijom razvoja turizma i kulture našeg grada, ali i šire regije te koji će u godinama koje slijede privući u Lepoglavu velik broj turista i posjetitelja - istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lepoglavski Centar za posjetitelje jedan je od ukupno 19 centara u Hrvatskoj koji su dobili potporu od Ministarstva turizma, a sufinancira se do 80 posto prihvatljivih troškova.

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo