vječiti gubitnik / Leo stvarno želi tog Oscara: zbog uloge u novom filmu spavao unutar mrtve životinje!

Mukotrpni dio pripreme za ovu ulogu DiCaprio je trebao odraditi preživljavanjem jednog cijelog dana u ledenoj kanadskoj i argentinskoj divljini

25.10.2015.
16:42
VOYO logo

Leonardo DiCaprio vjerojatno želi više od svega osvojiti Oscara, pa čak i do te mjere da je voljan spavati unutar mrtve životinje, samo kako bi napokon dobio priznanje koje zaslužuje.

Američki glumac je nedavno dao intervju za Yahoo! Movies kako bi predstavio svoj novi film 'The Revenant', istinitu priču smještenu u 19. stoljeće o graničaru koji je ostao živ zakopan, nakon što ga je napao medvjed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

via GIPHY

DiCaprio je vječiti gubitnik na dodjelama filmskih nagrada Oscar jer je 1994. godine nominiran za najbolju sporednu ulogu u filmu 'What's Eating Gilbert Grape', 2005. za najboljeg glumca u 'The Aviator', 2007. za najbolejg glumca u 'Blood Diamond', prošle godine također za najboljeg glumca i producenta u 'The Wolf Of Wolf Street', no zlatni kipić nikad nije osvojio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom filmu 'The Revenant' je udružio snage s redateljem Alejandrom G. Iñárrituom, a film će biti lansiran 25. prosinca ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mukotrpni dio pripreme za ovu ulogu DiCaprio je trebao odraditi preživljavanjem  u ledenoj kanadskoj i argentinskoj divljini. 

via GIPHY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priprema za ovu ulogu je bila jedna od najtežih dosad, od toga da sam ulazio u ledenu rijeku, spavao u životinjskim ostacima, do toga što sam jeo u setu. Smrzavanje i strah od hipotermije tijela su bila konstantna", izjavio je glumac.

"Stalno sam jeo sirovo meso, najčešće je to bilo ono bizona. Kada vidite film i moju reakciju na ove uvjete, shvatit ćete o čemu pričam, Alejandro je uspio sve uhvatiti. Moje reakcije bile su instinktivne", dodao je Leo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li ova zahtjevna uloga 2016. godine Leu napokon osigurati zlatni kipić, ostaje za vidjeti. Držimo mu fige!

via GIPHY

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo