ZAVJERA U 'OSVETI' / Lejla je Jamurina prva žrtva!

Image
Foto: RTL

Derinin otac vjerovao je bližnjima, a oni su ga prevarili. Životom je platio za zločin koji nije počinio, dok su pravi krivci nastavili sretno i mirno živjeti. Ali odjednom se sve promijenilo jer sada im je Jamur blizu i svatko od njih će platiti svoju kaznu!

2.9.2013.
10:25
RTL
VOYO logo

Derin, odnosno Jamur Ozden, ne odustaje od svog cilja - osvetiti očevu smrt! Upoznavši svoje najgore neprijatelje, Jamur odluči doznati više o imućnom investitoru i trgovcu dionicama, Orhanu Demirdžiju, koji je bio dio zavjere protiv njezinog oca. I dok ona s Hakanom razrađuje taktiku kako uništiti Orhana, njezina prva žrtva, Lejla, Šahikina najbolja prijateljica, već je upala u zamku!

Image
Foto: RTL

U isto vrijeme Jamur se sve više zbližava s Emreom, prihvativši njegov poziv da mu se pridruži na elitnoj utrci konja u kojoj je njegovo grlo  glavni favorit. Ruzgar razmišlja o prodaji broda Hakanu kako bi isplatio očeve dugove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Kako bi došla do konačnog cilja i pobijedila neprijatelja, Jamur prvo mora steći povjerenje njegovih najbližih ljudi! Hoće li uspjeti uništiti Lejlu i dobiti Emreovo povjerenje, doznat ćemo u novoj dvostrukoj epizodi serije "Osveta" već večeras, u ponedjeljak, 2. rujna u 20 sati na RTL Televiziji! 


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo