Lažni kontrolor 'vreba' putnike u tramvajima

U ZET-ovim tramvajima se pojavio lažni kontrolor. Na odjeći ima oznake ZET-a, međutim u njegovim 'akcijama' je primijećeno da nema ništa drugo čime se identificiraju ZET-ovi kontrolori.

2.7.2010.
21:04
VOYO logo

Zagrebački električni tramvaj upozorava svoje putnike da se u njihovim vozilima pojavio lažni kontrolor. Službenom se osobom ZET-a predstavlja muškarac s fotografije kojem, za sada, nije utvrđen identitet, no s njegovom prevarom upoznata je i policija. Muškarac je odjeven u uniformu s obilježjima ZET-a, no ne raspolaže drugim sadržajima kojima su opremljeni kontrolori.

Iz ZET-a upozoravaju da je njihov kontrolor prije provjere karata putniku dužan pokazati službenu iskaznicu kojom se identificira, te d avaljanost karte provjerava elektroničkim uređajem. Ukoliko putnik, koji je zatečen tijekom vožnje u vozilu bez valjane vozne karte, želi na licu mjesta platiti kaznu, kontrolor mu je dužan prilikom naplate izdati dodatnu kartu vrijednosti 200 kuna i jednu pojedinačnu kartu vrijednosti 10 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da putnik posumnja u vjerodostojnost isprave kontrolora mogu ga prijaviti na 0800 200 060, stoji na službenim stranicama ZET-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike