KUŠČEVIĆ MANDAT NA NOVOJ FUNKCIJI ZAPOČEO GAFOM: / Pokušao je sanirati štetu, ali nije baš bio uvjerljiv

Image
Foto: PIXSELL, Robert Anic

Kako stvari stoje, Kuščević, koji je inače i ministar uprave, danas je poslijepodne novinarima otkrio malo previše detalja s rasprave na sjednici Predsjedništva HDZ-a.

5.6.2018.
22:13
PIXSELL, Robert Anic
VOYO logo

Novi politički tajnik HDZ-a LovroKuščević nije baš na najbolji mogući način započeo mandat na novoj funkciji. Kako stvari stoje, Kuščević, koji je inače i ministar uprave, danas je poslijepodne novinarima otkrio malo previše detalja s rasprave na sjednici Predsjedništva HDZ-a, a da stvar bude gora zbog tih su detalja čelnici stranke postali predmetom ismijavanja na društvenim mrežama.

Naime, Kuščević je rekao da su jučer na sjednici 'imali analizu svih govora, svih aplauza, svih negodovanja i jasno se vidi da su svi govori članova Predsjedništva stranke, naročito predsjednika Plenkovića, naišli na sveopće odobravanje svega članstva'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I valja napomenuti kako je izjavu u ovom obliku prenijela Hina, domaća novinska agencija, a ne neki zlonamjerni novinar HDZ-u nesklonog medija krivo interpretirajući ministrove izjave.

Ipak, Kuščević je večeras u HRT-ovom Dnevniku pokušao sanirati štetu, ali nije baš bio uvjerljiv. Uvjeravao je tako novi Plenkovićev politički tajnik da je došlo do nesporazuma te da je htio reći da je na sjednici 'analiziran izvještajni sabor te da je utvrđeno da politika vlade i HDZ-a ima nedvojbenu podršku članstva HDZ-a'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, za razliku od popodneva kada je tvrdio da su analizu radile službe unutar stranke, večeras je naglo sve to zaboravio. "Što je tko analizirao, ja to ne znam", poručio je Kuščević u Dnevniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo