iskustvo jednog kupca / Kupac potvrdio suludom pričom: Konzum saga o pokvarenim proizvodima se nastavlja!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U Konzumu nikad dosadno. Proizvodi koji se nalaze na njihovim policama i dalje nastavljaju stari trend isteka prije otisnutog isteka roka

23.5.2017.
21:36
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U Konzumu nikad dosadno. Proizvodi koji se nalaze na njihovim policama i dalje nastavljaju stari trend isteka - prije otisnutog isteka roka. No, više se ne radi o malobrojnim proizvodima.

U Facebook grupi "STAROZAGREBAČKI RECEPTI" jedan se kupac požalio na situaciju koju je nedavno doživio. Naime, Željko je u Super Konzumu kupio krušne mrvice, a kad ih je otvorio je shvatio da su pokvarene zbog nesnosnog smrada. No, priča ondje ne staje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo ostatka njegove priče:

"Danas nađem račun i odem ih reklamirat,na što mi prodavačica veli da ih nisam dobro “uskladištio” i da je moguće da su se kod mene “užegle”. Pokazujem joj datum isteka roka trajanja 21.3.2018. i molim da se pozove njen nadređeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E tad je postala malo “mekanija” i za čas eto komentara da odem na odjel pekare jer je to u njihovoj domeni.

Na odjelu pekare dočeka me gđa.vrlo ljubazna sa novim “zamjenskim” paketićem prezla i novim datumom roka trajanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamolim je da otvorim taj paket da nebi morao ponovo dolazit ak prezle nisu ok. Otvorim kad ono opet užegnuto, otvorim još jedan isto. Otvorimo ih još par i sve i jedan užegli.” opisao je Željko dodavši da su mu, na koncu, vratili novce."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo