GNJUSNO /

Kukavice iz Vinkovaca psu odrezali rep, a onda ga objesili na drvo: 'Oguljena je i djeluje deformirano'

Image
Foto: Shutterstock

Monstrumi u Vinkovcima odrezali psu rep, vezali ga i objesili za drvo

21.6.2021.
22:10
Shutterstock
VOYO logo

Još se ne zna stoji li jedan ili više počinitelja iza ovog okrutnog i kukavičkog čina. Ponekad je teško za povjerovati da netko iskaljuje bijes na nedužnoj životinji na ovako monstruozan način. Psu u šumi su odrezali rep, ali tu nisu stali već su odlučili začiniti svoju gotovo sociopatsku "zabavu" dodatnim iživljavanjem nad nedužnim bićem. Nakon što su mu otkinuli rep, netko ga je vezao i objesio za stablo, prepušten na milost i nemilost šume, piše Press032.

O ovom bešćutnom događaju izvijestila je Udruga za zaštitu životinja Rocco iz Vinkovaca na svom Facebook profilu gdje su obavijestili javnost kako je pronađen obješen pas u šumi kojemu su odrezane prednje šape i rep. Kako stoji na Facebook objavi, šumarijski radnici su psa skinuli sa špage kao i da je pas živ te da hitno za njega trebaju smještaj nakon što mu bude ukazana pomoć kod veterinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navedenu informaciju je potvrdila i Tanja Glujić iz udruge Rocco koja je potvrdila da je pas bio obješen tako da je zadnjim nogama dodirivao tlo. Sreća u nesreći je ta što je pas preživio ove traumatične ozljede zbog koji hje odvezen veterinaru.

„Mlad je. Ne bi imao snage još dugo. Rep jeste odrezan, šapa nije, ali je bio traume. Oguljena je i djeluje deformirano. Ide na RTG, sanirati će ranu pa ćemo potom imati više informacija koje vam, možemo proslijediti“, rekla je Tanja Glujić iz vinkovačke udruge za press 032.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte objavu vinkovačke Udruge Rocco na Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo