puno zabave ovog proljeća / Kuhajte, učite i igrajte se uz RTL!

Image
Foto: RTL

Ovog proljeća RTL Televizija donosi još više zabave, smijeha i natjecateljskog duha. 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', 'Pet na pet', 'Sve u 6' ponovno na malim ekranima.

3.2.2015.
17:01
RTL
VOYO logo

Tako je ovaj vikend, u studiju Jadran filma sniman novi promotivni spot za novu sezonu popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koja uskoro kreće na RTL Televiziji.

Na setu nije nedostajalo dobre atmosfere, a u žiriju će, uz već poznata lica, Željku Klemenčić i Tomislava Špičeka, stajati još jedan vrhunski kuhar – Tomislav Gretić. Tom se odmah uklopio u ekipu pa su se na setu sve troje dobro zabavili, zajedno s novom voditeljicom, poznatom glumicom Doris Pinčić Rogoznica koja je na setu čak i žonglirala, i to vrlo uspješno - s rajčicama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Tri, dva, jedan - kuhaj! Doris Pinčić Rogoznica

''Upoznala sam kandidate, žiri i odradila ona prva zbližavanja. Kandidati su dosta drugačiji i po godinama i po svemu ostalom i to će biti najzanimljiviji začin u našem showu. Osnove žongliranja znam još od faksa i volim kad naučena znanja mogu konkretno iskoristiti. Garantiram dobru zabavu i dvije tri kile više uz Tri, dva, jedan – kuhaj!', otkrila je Doris.

Pred kamerama se snašla kao 'riba u vodi', a opustili su se i novi kandidati showa s kojima se također snimao spot. Tako nije nedostajalo smijeha, pa je i zahtjevno snimanje prošlo glatko kao brašno kroz sito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu sezonu kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ pratite uskoro na RTL Televiziji.

Nakon kraće stanke u eter RTL Televizije se vraća magazin „Sve u šest“, a najava povratka vaše omiljene emisije zaogrnula je novo ruho! Uz sjajni tim kreativaca i voditeljicu emisije Antoniju Stupar Jurkin, prošlog je tjedna na zagrebačkim lokacijama snimljen i promotivni spot za popularnu magazinsku emisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Sve u šest

„Spot je prekrasan! Da nije tako, ispalo bi da smo se smrzavali za ništa“, kazala je kroz smijeh Antonija.

„Bilo je hladno, snimali smo od jutra, promijenili tri lokacije, ali i sve stigli u roku. Ekipa na setu je bila sjajna, odlično organizirana i bilo je pravo zadovoljstvo surađivati s njima. A i oni su rekli da ni ja nisam bila loša“, smije se Antonija. „Na kraju smo svi i više nego zadovoljni“, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi spot najavljuje sadržajne novitete u emisiji. Tematski, prilozi će biti namijenjeni svakoj ženi, onoj koja u životu igra mnoge uloge. Od brižne majke i voljene supruge, preko kućanice i vrsne domaćice do uspješne poslovne žene i moderne trendseterice koja uživa u životu.

Image
Foto: RTL

Sve u šest

Zanima vas? Ne propustite osvježeno izdanje magazina „Sve u šest“, svakog dana, od ponedjeljka do petka u 18 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nova sezona kviza ‘Pet na pet’, s voditeljem Davorom Dretarom Dreletom, vraća se na male ekrane, od ponedjeljka, 09. veljače, od 19.15 sati. Zabavn kviz s mnoštvom interesantnih činjenica zasigurno će razveseliti gledatelje, a u ponedjeljak, nova sezona započinje s okršajem slavnih natjecatelja! U prvoj epizodi treće sezone snage će odmjeriti „Vještice“ i „Začarani“, a iza slikovitih imena timova nalazi se deset zvijezda RTL-ove hit serije „Vatre ivanjske“.

Ljepšu petorku, odnosno “Vještice“, čine Barbara Nola, Linda Begonja, Doris Pinčić Rogoznica, Ana Begić Tahiri i Nevena Ristić dok jake snage dramske serije okupljene pod imenom „Začarani“ predstavljaju Slaven Španović, Jan Kerekeš, Filip Juričić, Aleksandar Cvjetković i Amar Bukvić. Inače, ekipe su se okupile u humanitarnom okršaju – sav osvojeni iznos ide na račun udruge RTL Pomaže djeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Pet na pet, Vatre ivanjske

Naizgled nježne i senzibilne, „Vještice“ su vrlo brzo svojim protivnicima dokazale da nogomet nije samo sport za muškarce. Doris Pinčić Rogoznica otkrila je inovativnu definiciju jedanaesteraca, a Filip Juričić priznao kako zna što je umjetno na njegovim kolegicama.

„To neću komentirati. Istina je da su dečki bili bolji kada se radilo o „ženskim“ pitanjima, ali smo mi igrale lukavije. Sve u svemu, bilo je baš dobro i zabavno. Uspjele smo začarati i voditelja“, rekla je Nevena Ristić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A hoće li “Začarani” pasti pod utjecaj dama ili će, unatoč njihovim čarolijama, uspjeti odnijeti pobjedu, doznajte na početku treće sezone popularnog kviza „Pet na pet“, u ponedjeljak, 9. veljače, u 19.15 sati na RTL Televiziji!

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike