OPASNA I MANIPULATIVNA / Ksenija Pajić je nova zlica malih ekrana

Image
Foto: RTL

U svojoj skoro 30 godina dugoj profesionalnoj karijeri svestrana Ksenija Pajić odigrala je više od 70 uloga u filmskim, televizijskim ili u kazališnim projektima.

16.8.2013.
14:24
RTL
VOYO logo

Ksenija Pajić, jedna od najpoznatijih i vrlo cijenjenih hrvatskih glumica, ove se jeseni vraća na male ekrane! Nakon njezine posljednje televizijske uloge u serijalu „Loza“, Ksenija će u novom projektu RTL Televizije glumiti Brigitu Franić, vrlo opasnu i manipulativnu ženu koja će zagorčati živote glavnim nositeljima serije, njezinim mlađim kolegama Filipu Juričiću i Jeleni Jovanovoj.

U svojoj skoro 30 godina dugoj profesionalnoj karijeri svestrana Ksenija Pajić odigrala je više od 70 uloga u filmskim, televizijskim ili u kazališnim projektima. No ove jeseni će se na njezinom zavidnom popisu naći i još jedna uloga, ona Brigite Franić u novoj dramskoj seriji „Tajne“ koja će se na RTL Televiziji početi prikazivati već ove jeseni. Višestruko nagrađivana i vrlo zaposlena diva hrvatskog glumišta (glavna nagrada na međunarodnom festivalu u Valenciji za ulogu u filmu „Oficir s ružom“, nagrada Udruženja dramskih umjetnika za ulogu u kazališnoj predstavi „Važno je zvati se Ernest“, nagrada na Danima satire…) ovaj je put odabrala glumiti glavnu negativku, hladnu i manipulativnu ženu koja je još odmalena stekla veliko mišljenje o sebi i koja se zarekla da nikada neće odrasti u siromaštvu nakon što se, iako na nepošten način, obogatila i postala najmoćnijom ženom u rodnom kraju.

Prije dvije godine Ksenija je odlučila nakratko prekinuti sa snimanjima televizijskih projekata. O svojoj novoj ulozi u jednom je intervjuu izjavila:

„U „Tajnama“ glumim negativku. To je uvijek veći glumački izazov, zanimljivije je, ima puno više zapleta, a opet glumac mora braniti svoj lik. Izazov je pronalaziti razne varijante kako bi svom liku dala što ljudskije obličje. Mojem je liku, Brigiti, prioritet novac, a naravno, s novcem je povezana i moć. Ne želi da joj itko stane na put u ostavrivanju ciljeva i planova, zbog čega će manipulacije i spletke biti njezina glavna oružja.“

Kseniju ove jeseni, osim nove uloge u RTL-ovoj seriji „Tajne“, očekuje i uloga bankovne službenice u predstavi „U ime novca“ u matičnom Dramskom kazalištu Gavella, te nova kazališna sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo