KRENUO LIJEČNIKU I ONDA MU SE IZGUBIO SVAKI TRAG: / Jeste li vidjeli Filipa? Očajna obitelj oblijepila Zagreb plakatima u potrazi za njim

Image
Foto: Nestali.hr

Filip je nestao u četvrtak 11. srpnja kada je trebao samo prijeći cestu kod sebe u kvartu Trnsko i otići u Dom zdravlja po uputnice

31.7.2019.
22:42
Nestali.hr
VOYO logo

Zagrepčanin Filip Filipović nestao je prije gotovo četiri tjedna, a njegova obitelj je u očaju oblijepila cijeli grad plakatima ne bi li prije pronašli svog sina i brata. Filip je nestao u četvrtak 11. srpnja kada je trebao samo prijeći cestu kod sebe u kvartu Trnsko i otići u Dom zdravlja po uputnice. "Evo me, sad ću još malo!", glasi posljednja poruka koju je mladić tog kobnog dana poslao svom ocu Marku.

Image

"Mislim da se Filip bojao da bi ga mogli ponovno uputiti na bolnicu na liječenje, ali to je samo moja pretpostavka. Ne, nije bilo nikakvih naznaka da bi otišao od kuće. Bio je miran, povučen, nije bio od velikih riječi. Tjedan dana ranije bili smo zajedno u šopingu i sve je bilo u redu", ispričala je za Jutarnji list Filipova uplakana sestra Nikolina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je odjeven u bijelu majicu kratkih rukava i u donji dio sive trenirke

Obitelj tvrdi da ih policija ne obavještava o tijeku istrage. Obitelj je obavijestila HGSS, Hrvatski lovački savez, oblijepili su Zagreb plakatima, no Filipu i dalje nema traga. Čak im je i privatni detektiv rekao kako nema naznaka gdje bi Filip mogao biti. Policija je 21. srpnja obavijestila obitelj da je zadnji signal s Filipova mobitela zabilježen na repetitoru u Sigetu.

Filip Filipović rođen je 1982. godine, visok je 187 centimetara, ima svijetloplavu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Kada je nestao nosio je bijelu majicu kratkih rukava, donji dio sive trenirke, na glavi je nosio plavu šiltericu, a na nogama je imao niske tenisice. Na leđima je imao plavosivi HP ruksak s novčanikom i medicinskom dokumentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo