DOGODI SE? /

Kakva drama na A1! Roditelji ostavili dijete na odmorištu, ali su to shvatili tek nakon 200 kilometara

Image
Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Sve je počelo kada je policajcima PU splitko-dalmatinske prišao djelatnih benzinske pumpe i kazao im da na telefonskoj vezi ima osobu koja kaže da im se izgubilo dijete

2.8.2024.
11:41
Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Gužva, žurba i stres mogu dovesti do svakojakih nezgoda, a upravo se jedna takva dogodila u četvrtak na autocesti A1 na odmorištu Rašćane.

Sve je počelo kada je policajcima PU splitko-dalmatinske prišao djelatnik benzinske pumpe i kazao im da na telefonskoj vezi ima osobu koja kaže da im se izgubilo dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka, strana državljanka, uplašenim je glasom objasnila da putuju u grupi nekoliko vozila, da se trenutno nalaze na području Zadra te da su tek tada primijetili da im u automobilu nedostaje 11-godišnje dijete.

Djevojčica je, naime, ostala na odmorištu Rašćane gdje su posljednji put stali, ali budući da su putovali s nekoliko vozila, mislili su da je dijete sjelo u drugo vozilo i tek kasnije shvatili da su zapravo otišli bez nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'MOŽDA SE MOGLO SPRIJEČITI DA...' /

Kronologija krvavog obračuna na Hvaru! Policija objavila kako je sve počelo, u okršaju sudjelovao 10 osoba

Image
'MOŽDA SE MOGLO SPRIJEČITI DA...' /

Kronologija krvavog obračuna na Hvaru! Policija objavila kako je sve počelo, u okršaju sudjelovao 10 osoba

"Policijski službenici su telefonski obavili razgovor s majkom, zatražili fotografiju djevojčice, pregledali video nadzor i pretražili sve prostorije na benzinskoj stanici, te su na vanjskom dijelu pronašli djevojčicu koja odgovara opisu. Policijski službenici su djevojčici pristupili, predstavili se i ponudili joj pomoć, ali utvrdili su da ne govori engleski jezik. U razgovor se uključila strana državljanka koja je prevodila i pomogla policajcima u komunikaciji s djetetom", navela je policija, dodajući da je djevojčica bila "neozlijeđena, ali uplašena".

"Rekla je da joj je mobitel ostao u vozilu, te da nije mogla nikoga nazvati, te da je tako uplašena i uplakana izašla na vanjski dio odmarališta gdje su je policajci i pronašli", dodaju u policiji.

Policajci su djevojčicu umirili i rekli joj da su u kontaktu s obitelji koja se vraća po nju te da će ih zajedno s njom pričekati.

Uplašeni roditelji stigli su nekoliko sati kasnije, a djevojčica je sve to vrijeme bila s policajcima. Zahvalili su policajcima na uloženom trudu i pomoći, te skrbi i brizi koju su pokazali za dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Riskiraju živote, a trpe uvrede. Danas su se barem izborili za nešto veće plaće

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo