KREĆU RADOVI NA AERODROMU U DUBROVNIKU: / Zbog radova na stazi reduciran red letenja

Image
Foto: Pixsell

Prema najavi, radovi na uzletno-sletnoj stazi trajat će do 15. ožujka 2019. godine

5.11.2018.
17:38
Pixsell
VOYO logo

Zbog radova na uzletno-sletnoj stazi u Zračnoj luci Dubrovnik od 8. studenoga do 9. prosinca pojedini tipovi zrakoplova neće moći prometovati u noćnim satima, a Croatia Airlines će u tom razdoblju osiguravati svakodnevnu povezanost Zagreba i Dubrovnika uz reducirani red letenja, objavili su u ponedjeljak zajedničkom priopćenju Zračna luka Dubrovnik i Croatia Airlines.

Ističu kako su, svjesni potreba putnika, radove koji će iziskivati stalne prilagodbe ograničili na minimalno nužno razdoblje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reduciran red letenja

„Pridržavajući se protokola dogovorenih sa Zračnom lukom Dubrovnik, a u želji da preveze što veći broj putnika, Croatia Airlines kao hrvatski nacionalni avioprijevoznik tijekom cijelog ovog razdoblja osiguravat će svakodnevnu povezanost Zagreba i Dubrovnika, provodeći reducirani red letenja. Imajući u vidu realna letačka ograničenja te vodeći se uvijek načelom sigurnosti putnika reducirani red letenja bit će podložan promjenama, ovisno o dnevno-operativnim odnosno vremenskim uvjetima, a isto tako i fazi odvijanja radova“, stoji u priopćenju.

Dvije tvrtke posebno naglašavaju kako će Croatia Airlines, umjesto otkazivanja svih letova, u spomenutom razdoblju obavljati posebne pripreme s posadama kako bi se letačke operacije obavile potpuno sigurno i unatoč svim ograničenjima uzrokovanim radovima u Zračnoj luci Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radovi ne bi trebali previše utjecati na putnike

„Zračna luka Dubrovnik i Croatia Airlines nastojat će da ovi radovi što je manje moguće utječu na putnike, koje će zajedničkim snagama, uz maksimalno angažiranje svih kapaciteta, informirati o svim potrebnim promjenama. Svim putnicima, koji su kupili karte za večernje letove u vrijeme kad još nisu bila poznata sva ograničenja u vezi sa spomenutim radovima, Croatia Airlines ponudit će uslugu prijevoza u alternativnim terminima i nastojati naći prihvatljivo rješenje te opravdati njihova očekivanja“, kaže se u priopćenju.

Prema najavi, radovi na uzletno-sletnoj stazi trajat će do 15. ožujka 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Zračna luka Dubrovnik trebala biti u potpunosti spremna za novu turističku sezonu te još kvalitetniji prihvat putnika, a isto tako i za još bolju zračnu povezanost Dubrovnika i Zagreba o kojoj ovisi lokalno stanovništvo“, ističu iz CA i ZLD. „S obzirom na veliku složenost projekta Zračna luka Dubrovnik i Croatia Airlines se ispričavaju svim korisnicima usluga na mogućim neugodnostima i zahvaljuju na strpljenju i razumijevanju, a za sve potrebne informacije putnici se mogu obratiti Kontakt centru Croatia Airlinesa na telefone 072 - 500 505 i (01) 66 76 555, kao i poslovnici tvrtke u Dubrovniku (020) 773 232, te na contact@croatiaairlines.hr i dbvap@croatiaairlines.hr“, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo