BILO JE I VRIJEME / Kraljica popa dolazi u Hrvatsku?

Madonnin koncert u Hrvatskoj konačno bi se mogao dogoditi, ako je vjerovati njezinim obožavateljima koji su na Facebooku naveli i Zagreb kao jedan od gradova koje će posjetiti na europskoj turneji! Iako je ova informacija izazvala pravu pomutnju, nitko je zasad nije potvrdio. No, s obzirom na to da joj novi album izlazi početkom travnja, maksimirski spektakl uopće ne zvuči nemoguće!

10.11.2011.
19:19
VOYO logo

Pjevačica, plesačica, glumica, humanitarka, odnedavno i redateljica te majka troje djece, pravo je čudo da Madonna uopće ima vremena za nove albume, a kamoli koncerte. No, pop kraljica sljedeće godine kreće na novu turneju, u sklopu koje, prema nekim neslužbenim informacijama koje su se pojavile na internetu, stiže i u Zagreb!

Fanovi su već na iglama, ako zbog ničeg, onda zbog novog albuma pop kraljice koji izlazi sljedeće godine na proljeće, a s kojim će Madonna, pa čak i ako zaobiđe Zagreb, morati na turneju. No, zasad je Madonna raspoložena samo za razgovor o filmu, i iskustvu koje je sakupila iza filmske kamere.

Pravi izazov je napraviti i originalan album, pogotovo kad ste mnoge glazbene staze sami utabali. No, poznavajući Madonnu, neće joj trebati previše da nas šokira, a nadamo se da joj neće trebati previše nagovaranja da svoj koncertni show dovede na nesretni Maksimir.

Znate kako se kaže, gdje ima dima, ima i vatre, a gdje ima stadiona, tamo i Madonna dolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo