Kosor: Zoran Milanović je kukavica

'Radi se o čistom i pravom kukavičluku jer treba ljudima reći o čemu se radi. Kukavički je reći da će se porezne olakšice vratiti samo ako Milanović dođe na vlast', rekla je Kosor.

26.4.2010.
17:25
VOYO logo

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor ocijenila je kukavičkima izjave predsjednika SDP-a Zorana Milanovića izrečene protekloga vikenda o Vladinim gospodarskim mjerama.

arti-201004250220006''Gospodin Milanović rekao je da su loše, da su to mjere koje su prepisane od SDP-a, a onda je poručio javnosti da će kada dođe na vlast vratiti sve porezne olakšice koje mi predviđamo ukinuti kroz ovu poreznu reformu i program gospodarskog oporavka'', podsjetila je premijerka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Radi se o čistom i pravom kukavičluku jer treba ljudima reći o čemu se radi u situaciji kada pokušavamo postići opći konsenzus oko teških i bolnih rezova koje treba povući, a koji će po ocjeni svih stručnjaka dati rezultate za gospodarski oporavak. Kukavički je reći da će se nešto od toga vratiti samo ako gospodin Milanović dođe na vlast'', izjavila je Kosor.

Kosor je pozvala Milanovića da, umjesto da ih kritizira, pridonese njihovoj provedbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Očekujem od SDP-a da podrži mjere jer će one, prema ocjenama stručnjak iz HNB-a, Svjetske banke, MMF te eminentnih hrvatskih ekonomskih stručnjaka, pridonijeti uštedama i uređenju sustava'', rekla je premijerka.

Prethodni članak:

arti-201004240209006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo