Kosor za Šukera našla zamjenu?

18.12.2010.
22:33
VOYO logo

Nova ministrica financija mogla bi biti Martina Dalić, bivša državna tajnica Ministarstva financija i šefica Središnjega državnog ureda za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije. Dalić je u Sanaderovoj Vladi bila od 2004. do 2008., a potom se otisnula u privatne vode.

Više izvora potvrdilo je da bi Dalić mogla zasjesti u Šukerovu fotelju, no, premijerka Jadranka Kosor i dalje o rekonstrukciji Vlade i konkretnim imenima ne želi reći ništa konkretno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će novih osvježenja u Vladi na tragu snaženja našeg gospodarskog tima", rekla je Kosor, pozdravljajući izaslanike na programskoj skupštini koalicijskog partnera HSS-a u subotu u Zagrebu.

"Pred nama je izborna godina, važno nam je stvoriti tim koji će omogućiti provedbu sva tri programska stupa ove Vlade - gospodarskog oporavka, pristupanja Europskoj uniji i borbe protiv korupcije", rekla je premijerka a prenosi HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo je sigurno da iz Vlade u sljedeća dva tjedna odlaze ministar financija Ivan Šuker, ministar obrane Branko Vukelić i ministar kulture Božo Biškupić.

Podsjetimo, u petak je objavljeno da Martina Banić, dosadašnja glasnogovornica Vlade, više neće obnašati tu dužnost. Naime, na na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je Banićku imenovala predstojnicom Ureda premijerke Kosor, dok dužnost glasnogovornika preuzima Mladen Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201011230059006 arti-201009280551006 arti-201009270940006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo