Kosor: Slijede nove teške odluke

Premijerka Jadranka Kosor najavila je nove teške odluke u cilju izlaska iz krize, ističući kako je sigurna da će takve odluke biti na dobrobit hrvatske i njezinih građana.

6.3.2010.
14:36
VOYO logo

Premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor u subotu je prosvjednicima poljoprivrednicima još jednom poručila kako je vlada jasno deklarirala što im država u ovom trenutku može dati, a najavila je i donošenje novih nužnih nepopularnih odluka.

"Jasno smo deklarirali što država može dati u ovom trenutku. Možemo potpisati sve skupa tri miljarde kuna", istaknula je Kosor, na 11. konvenciji Mladeži HDZ-a koja bira novo vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijerka je najavila i nove teške odluke u cilju izlaska iz krize, ističući kako je sigurna da će takve odluke biti na dobrobit hrvatske i njezinih građana.

"Vrijeme je za velike istine, nije vrijeme za pometanje pod tepih ni za muljanje", poručila je Kosor dodajući kako vladu u tome neće obeshrabriti "nikakvi napadi, objede i prijetnje" .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosor je ponovila da vladine mjere daju rezultate, da je uvjerena da će Hrvatska do kraja godine osjetiti prve naznake izlaska iz krize, dovršiti pregovore o ulasku u EU i uskoro postati njezinom punopravnom članicom.

Naglasila je da njezina Vlada uživa najveću potporu u posljednjih pet godina, a kao jedan od stupova vladina rada navela je borbu protiv korupcije, koja, ističe Kosor, mora biti bespoštedna, bez obzira na to tko pripada kojoj političkoj opciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP-ove kritike na račun policije i državnog odvjetništva, Kosor je usporedila s bajkom o Crvenkapici i vuku, u kojoj je "grozni vuk HDZ, a dobru i umiljatu Crvenkapicu nitko ne smije ni pitati je li u košaru stavila i nešto što nije smjela".

Mladeži HDZ-a zaželjela je uspjeh u radu, a poručila im je da pripadaju stranci koja će 2011. dobiti još jedne parlamentarne izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostale parlamentarne stranke pozvala je da podrže vladu u njezinim nastojanjima, a upozorila je da bi prijevremeni parlamentarni izbori usporili posao na završavanju pregovora i ulasku Hrvatske u EU.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo