Kosor SDP-u: Živjela juha! Živjela Hrvatska!

17.3.2010.
12:52
VOYO logo

U tijeku je aktualni sat u Saboru. Među prvim oporbenjacima pitanje je postavio Maras (SDP), koji je Kosoricu upitao kako bi nazvala 2009. godinu, s obzirom da je 2010. nazvala godinom ispita i istine.

Predložio je da se nazove godinom "neistine", "laži", "nečinjenja vlade", "obmane", "otimačine hrvatskih građana" ili "godinom promašenih poteza". Upitao ju je bi li vladavinu HDZ-a zadnjih 6,5 godina nazvala "izgubljenim ili potrošenim godinama", s obzirom da je Hrvatska danas u dužničkom ropstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postavili ste 421 pitanje, a niste ništa pitali. Sva pitanja iz vašeg kluba, osim dva, upućena su meni, te stoga predlažem da idući puta uputite i ta dva meni. Pokušavate poniziti predsjednicu Vlade i Vladu u cjelini", prigovorila mu je Kosor i obrušila se na koalicijsku vladu.

"Spominjali ste dužničko ropstvo. Dok je ove vlade Hrvatska neće biti oslikana tako tamnim tonovima", rekla je Kosor i ustvrdila da je prošla godina bila godina bespoštedne borbe protiv korupcije, a da je ova godina završetka pregovora o pristupanju EU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpisat ću ugovor o pristupanju nalivperom koje sam dobila od pape!", najavila je Kosor i završila svoj odgovor porukom: "Živjela juha, živjela Hrvatska!"

Prethodni članci:

arti-201003160065006 arti-201003170097006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo