Kosor: Ne morate vjerovati, ne pripremamo se za izbore

24.1.2011.
16:36
VOYO logo

Na pitanje kako namjerava obustaviti rast cijena, posebice prehrambenih artikala (kako je najavila u ponedjeljak prilikom obilježavanja 90. godišnjice Končar Elektroindustrije), Kosor je kazala kako za idući tjedan pripremaju sastank s proizvođačima osnovnih namirnica kako bi vidjeli kakva je situacija i što se može dogovoriti.

Na pitanje misli li da će borba protiv korupcije nanijeti štetu HDZ-u na izborima, Kosor je kazala kako se još ne pripremaju za izbore, te da misli da će borba protiv korupcije koristiti i njenoj stranci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne morate vjerovati, ne pripremamo se za izbore", kazala je Kosor, iako je najavila da će u kampanji govoriti o 'konkretnim stvarima'.

Ranije u ponedjeljak Kosor je izjavila kako će voditi računa o standardu građana te će u okviru zakona učiniti sve da ne dođe do značajnijeg rasta cijena, posebice prehrambenih artikala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U okviru zakona učinit ćemo i dalje sve da ne dođe do značajnijeg rasta cijena, najviše vodeći računa o prehrambenim artiklima i drugim. U tom smislu radi i ministar poljoprivrede Petar Čobanković, ali vjerujem da je najvažnije učiniti da gospodarski rast bude znatan u ovoj godini, da zaustavimo nezaposlenost, da se otvaraju nova radna mjesta i onda će sasvim sigurno slika i situacija biti bolja, onakva kakvu svi želimo. To je i želja Vlade'', kazala je premijerka, najavivši godinu oporavka.

Vezani članci:

arti-201101220083006 arti-201101240216006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo