Kosor Miloševiću: Pa, vi ste mene zapravo izdali

Bivši potpredsjednik Vlade i kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Milošević nazvao je u utorak navečer Jadranku Kosor da joj osobno kaže da će se natjecati na unutarstranačkim izborima.

12.1.2012.
7:14
VOYO logo

"Pa, vi ste mene zapravo izdali", rekla je navodno predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor protukandidatu Miloševiću, prepričao je jedan od Miloševićevih suradnika za Novi list.

"Mi prije svega moramo misliti na dobrobit HDZ-a, a ja sam duboko uvjeren da jedini imam šansi na izborima 2015. pobijediti Milanovića", odgovorio joj je Milošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milošević će se ispričati za grijehe HDZ-a?

Naime, Milošević je u srijedu poslao pismo o kandidaturi na Predsjedništvo stranke. Ljudi iz njegovog tima najavljuju da će se on tijekom predizborne kampanje ispričati javnosti i hrvatskim građanima zbog svega što je HDZ loše radio u proteklom razdoblju, ponajprije zbog takozvanih crnih fondova putem kojih se stranka dijelom financirala.

"Miloševićeva je ključna prednost što mu iz ormara neće ispadati kosturi, on nema nikakve veze sa svim tim lošim stvarima koje su se događale u HDZ-u", rekao je sugovornik lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratki stranački staž je prednost, a ne mana

Milošević je ukratko za isti list obrazložio motive kandidature i istaknuo svoje adute.

"Sve sam uvijek u životu radio za, a ne protiv, tako se i za predsjednika HDZ-a ne kandidiram protiv nekoga nego za stranku i državu, za napredak i boljitak svih nas. Uvjeren je u pobjedu HDZ-a na parlamentarnim izborima 2015.", kazao je Milošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da je svjestan da će mu mnogi zamjerati kratak stranački staž, ali da će on taj hendikep pokušati pretvoriti u svoju prednost.

"Mislim da je u ovom specifičnom trenutku za HDZ činjenica da sam relativno kratko u politici i stranci zapravo jedna od mojih prednosti, a ne mana", rekao je Milošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo