Kosor Kerumu: Zašto nećeš na kavu?

'Uvijek je dobro razgovarati s predsjednicom Vlade', poručila je Kosor Kerumu, koji se nije odazvao njezinim posljednjim pozivima pri posjetu Splitu.

10.8.2010.
17:06
VOYO logo

"Žao mi je što se gospodin gradonačelnik Željko Kerum nije odazvao na sastanak prilikom mojih zadnjih posjeta Splitu, pa niti na svečanost otvaranja produženog gata Sv. Duje i puštanja u promet novog trajekta. Jer dobro je uvijek razgovarati s predsjednicom Vlade", izjavila je premijerka Jadranka Kosor, koja se na proputovanju kroz Split sastala sa županom i hadezeovcima, piše Večernji list.

"Više sam puta u posljednje vrijeme bila u Splitu, ali gospodin gradonačelnik se nijednom nije odazvao pozivu da popijemo kavu. Šteta", kazala je premijerka, kako prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201008100056006Tvrdi kako nisu razgovarali o političkoj situaciji u Splitsko-dalmatinskoj županiji i odnosu HDZ-a s Kerumovim HGS-om. No, premijerka je najavila da će se dogovoriti oko Keruma, posebice vezano uz njegove velike ambicije oko ulaska u Vladu.

Osvrćući se na gospodarstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji, istaknula je kako je brodogradilište iznimno važno, kao i infrastrukturni projekti u toj županiji, koji idu dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201008100056006 arti-201007150359006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo