NE SPREMAJTE KIŠOBRANE, OSVJEŽENJU NIJE DOŠAO KRAJ: / Provjerite kakvo nas vrijeme čeka ovih dana

Image
Foto: Pixsell

Današnji dan pratit će promjenjivo do pretežno oblačno vrijeme, ponegdje s kišom i pljuskovima s grmljavinom, koji se češće očekuju ujutro i prijepodne.

25.7.2017.
7:32
Pixsell
VOYO logo

Puhat će slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na sjevernom Jadranu bura, a u Dalmaciji sjeverozapadni i zapadni zbog čega će biti osjetno svježije. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom između 22 i 26, na Jadranu od 27 do 30 Celzijevih stupnjeva, prognozira za utorak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Sutra će u mnogim krajevima biti djelomice i pretežno sunčano, no i dalje ne posve stabilno pa je uz prolazno više oblaka mjestimice moguća slaba kiša, ili poneki lokalni pljusak, češće u drugom dijelu dana. Vjetar će biti slab, poslijepodne do umjeren sjeverozapadni i sjeverni, uz more će ujutro puhati umjeren jugoistočni i sjeveroistočni, na otvorenom moru poslijepodne do jak sjeverozapadni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najniža jutarnja temperatura zraka bit će između 14 i 17, na Jadranu od 17 do 20, a najviša dnevna uglavnom između 23 i 27, na Jadranu do 30 °C.

Image
Foto: DHMZ

Niže temperature od onih na kojima smo se kuhali prošlog tjedna trebale bi nas pratiti i do četvrtka, baš kao i povremene oborine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike