POTPREDSJEDNIK SDP-A O SITUACIJI / Komadina: 'Vrijeme je da Petrov umjesto da drži mise, predloži raspuštanje parlamenta'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Upitan da komentira sukobe u klubu zastupnika SDP-a, nakon što je Opačić potvrdila da će dio SDP-ovaca glasati mimo odluke vrha stranke, Komadina je rekao da ne vidi logiku u tome i da su izbori najbolje rješenje

2.5.2017.
18:12
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina oglasio se o parlamentarnoj krizi iz Rijeke, te pozvao Most da zajedno sa manjinskim zastupnicima i cjelokupnom oporbom predloži raspuštanje Sabora i nove izbore, piše Novi list.

"Odgovornost za rasplet ove situacije je na Mostu, došlo je vrijeme da Božo Petrov umjesto da drži mise, preuzme odgovornost i zajedno s manjicima i opozicijom predloži raspuštanje parlamenta i nove izbore. Građani nisu dali mandat za preslagivanje i siguran sam da sad žele nove izbore, a Most ima priliku biti taj koji će taj postupak pokrenuti, jer sigurno bi dobio i podršku nas u oporbi, a i manjinaca, i to sa 78 glasova", rekao je Komadina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najpoštenije je da o epilogu odluče građani", rekao je Komadina, dodavši da je uvjeren da će u tom slučaju na izborima SDP i lijevi centar ostvariti najbolji rezultat i formirati vladu lijevog centra.

Koamdina je iskritizirao HNS i IDS koji podržavaju HDZ-ov zahtjev za smjenu Petrova, izjavivši: "Nisam siguran da su kolege iz te dvije stranke dobro procijenile. Ljestve se ne drže HDZ-u, to nije pametno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan da komentira sukobe u klubu zastupnika SDP-a, nakon što je Milanka Opačić potvrdila da će dio SDP-ovaca glasati mimo odluke vrha stranke piše Novi list Komadina je rekao:  "Ne vidim logiku u tome. Novi izbori su najbolje rješenje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo