prokomentirao hdz / Komadina: 'Uvjeren sam u moju pobjedu, imam natpolovičnu potporu u SDP-u'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Uslijedilo je pitanje zna li koliku potporu ima unutar SDP-a, na što je Komadina odgovorio kratko: 'Znam, natpolovičnu'

14.2.2016.
13:55
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednik SDP-a i kandidat za stranačkog predsjednika Zlatko Komadina u nedjelju je izjavio kako je uvjeren u svoju pobjedu na izborima za vodstvo stranke u kojoj, ustvrdio je, ima natpolovičnu potporu.

Novinari su u Splitu, prije početka sastanka s članovima splitske organizacije stranke, pitali Koamadinu kako komentira izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića Radio Dalmaciji da je uvjeren u svoju pobjedu na unutarstranačkim izborima u travnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Čujte, i ja sam uvjeren u pobjedu, sad smo dva uvjereni, ali nećemo mi o tomu odlučivati, nego će odlučivati članovi i članice stranke na bazi toga što govorimo, radimo, kako živimo i na bazi toga što razgovaramo na sastancima kao što je današnji u Splitu,“ odgovorio je Komadina.

Uslijedilo je pitanje zna li koliku potporu ima unutar SDP-a, na što je Komadina odgovorio kratko: „Znam, natpolovičnu“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako on kao kandidat za predsjednika SDP-a nudi promjene u toj stranci.

„Ako naše kolege smatraju da promjene ne trebaju i da je sve u stranci do sada dobro, onda će birati status quo. Ako žele bolji SDP, bolju Hrvatsku, ako žele SDP svih nas, ako žele participaciju članstva u stranci, birat će mene. To je vrlo jednostavno,“ poručio je Komadina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv sam nesnošljivosti. Ja sam za zajedništvo. Ako ja dođem na čelo, onda sam je Milanović saborski zastupnik. HDZ je šupalj... možda ne kao tikva. Retorika gora nego '90. Vjerojatno pritisak nesnošljivosti ima", rekao je Komadina usporedivši HDZ-ov pritisak na medije s Goebelsom.

"Predsjednica mora biti faktor stabilnosti. Kako možemo polemizirati s antifašizmom. Moramo imati zakone koji sankcioniraju fašizam", dodao je Komadina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo