Kolone na cestama prema moru

Promet je izrazito pojačan na autocestama A 1 i A 2 Zagreb-Macelj, u smjeru mora, te na A 3 Bregana-Lipovac, u smjeru Lipovca.

3.7.2010.
14:32
VOYO logo

Na dionici autoceste A 1, između odmorišta Dobra i čvora Ogulin, u smjeru mora, zbog prometne nesreće na 85. km vozi se otežano, javlja HAK.

Pojačan je promet i u smjera Zagreba, kod naplatnih postaja Lučko kolona je duga oko 2 km i raste. Zbog pojačanog priljeva vozila kod čvora Oštrovica na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb iz smjera Zagreba, vozi se povremeno i usporeno u koloni prema otoku Krku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Istarskom ipsilonu, kod čvora Umag kolona je duga oko 2 km prema graničnim prijelazima sa Slovenijom. Zastoji su mogući i na dionicama na kojima su u tijeku radovi. Upozoravamo vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad (od 60. do 64. km) u smjeru istoka vozi se jednim trakom, zbog radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 5. srpnja, državnom cestom D 60, kroz mjesto Krivodol (Cista Provo-Imotski), zbog radova, promet je reguliran semaforima i povremeno dolazi do zastoja. Mogući obilazni pravci: ŽC, Proložac-Studenci-Lovreć, ŽC i D 62, Poljica-Zagvozd-Šestanovac i autocestom A 1, čvor Zagvozd-čvor Šestanovac.

Do 18 sati, za sav promet bit će povremeno zatvarana dionica državne ceste D 31 (Pokupsko-Glina), u naselju Pokupska Slatina, zbog razminiravanja. Vozila se propuštaju po 15 min prije punog sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrana za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, danas je do 14 sati, a bit će i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama: D8 (Jadranska magistrala) D9 (Metković-Opuzen) D21 (Kaštel-Kanfanar) D66 (Pula-Labin-Opatija) D23 (Žuta Lokva-Senj. Na autocestama, te na Ličkoj magistrali (D1) nema zabrana.

Danas, 3. srpnja zbog radova će za sav promet biti zatvorena brza cesta Solin-Klis od 18 do 18,30 sati i od 21 do 21,30 sat. Obilazak je starom kliškom cestom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo