SDP / iz stranke izbacio pet članova

Varaždinski gradski odbor SDP-a iz stranke je odlučio izbaciti potpredsjednika Srečka Kolenka te još četvoricu članova.

4.7.2012.
15:59
VOYO logo

Uz potpredsjednika Srečka Kolenka, iz SDP-a su još izbačeni član Predsjedništva Bruno Ister, zatim voditelj savjeta za informiranje Damir Baraboša, predsjednik V. mjesnog odbora Neven Bosilj te Željko Domjan.

Vrijeđanje na Facebooku

Stegovni postupak protiv njih proveden je, među ostalim, "zbog nepoštivanja odluka Gradskog odbora, pokušaja rušenja predsjednika Nadzornog odbora Gradskog odbora SDP-a Varaždina obilaskom članova Nadzornog odbora, iznošenja omalovažavajućih i pogrešnih informacija o članovima gradske organizacije i njenu predsjedniku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šutnja u SDP-u

Isteru se još na teret stavlja i da je samoinicijativno pokrenuo stranicu na Facebooku, "na kojoj se vode štetne rasprave i vrijeđaju članovi stranke". Tereti ih se i da su klevetali članove i članice SDP-a, a Barabaša i da "traži zapošljavanje za članove stranke i obećava protuusluge".

Iako o izbacivanju zasad svi šute, i stranka, i izbačeni, u Varaždinu se može čuti da predsjednik gradske organizacije Vjeran Radelić čisti stranku od svojih neistomišljenika te da želi ojačati svoju poziciju na čelu stranke pred lokalne izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo