Sanader se uhvatio pisanja: Što će napisati u svojoj knjizi?

Bivši premijer Ivo Sanader zatvoreničke dane u Remetincu krati pisanjem knjige koja će se navodno zvati 'Kako smo platili ulazak u Europsku uniju'.

23.4.2013.
8:57
VOYO logo

Odvjetnik Ive Sanadera, Čedo Prodanović, kaže kako zna da je knjiga u povojima, ali zapravo ne zna koliko je Sanader odmaknuo u pisanju i kada bi ona trebala izaći.

Ne bi bilo nelogično da se Sanader uhvatio pisanja o toj temi. Svoj odlazak s premijerske funkcije pravdao je nemogućnošću deblokade pregovora sa Slovenijom. Sanader je te 2009. godine novinarima, javnosti pa i svojim hadezeovcima tvrdio da se umorio od beskrajnih pregovora sa Slovenijom koja stoji Hrvatskoj na putu prema ulasku u Uniju. Budući da je kao premijer proveo šest godina na čelu Vlade, da je puno napravio na ulasku Hrvatske u EU, Sanader bi o toj temi svakako imao što reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popunjavanje budžeta

Hoće li u knjizi otkriti neke dosad nepoznate tajne, hoće li nečime iznenaditi javnost, zasad je nepoznato. Prije se može očekivati da Sanader knjigom, koja će, bude li zaista objavljena, zasigurno izazvati pozornost, želi popuniti budžet koji mu je naglo ispražnjen nakon USKOK-ovih blokada imovine, piše Večernji list.

Sanader bi u toj knjizi mogao napisati i pokoji redak o stranačkim kolegama, ali i i ljudskim osobinama općenito. Možda koji redak posveti i Jadranki Kosor, koju je ustoličio za premijerku, i koja je završila pregovore s Europskom unijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo