Kerum će graditi četiri nova trgovačka centra!

'Planiram sa svojim firmama dogodine graditi četiri trgovačka centra.

25.10.2010.
16:18
VOYO logo

Splitski gradonačelnik Željko Kerum francuskoga je veleposlanika Jeromea Pasquiera na primanju u Banovini zamolio da posreduje kod direktora Splitske banke kako bi izašli u susret malim i srednjim poduzetnicima, te im u sljedećoj godini reprogramirali glavnice na kredite i dopustili im da otplaćuju samo kamate.

''Iduća godina bit će naročito teška. Bit će puno stečajeva malih i srednjih firmi koje je iscrpila kriza. Da se razumijemo, moje firme ne posluju sa Splitskom bankom. Nisam im dužan ni lipe!'', razjasnio je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da njegova firma nije pred propadanjem, kako se donedavno mislilo, potvrdila je Kerumova najava da će dogodine graditi četiri velika trgovačka centra.

''Došao sam na ideju da sa škverom dogovorimo neke poslove. Škver može obrađivati čelik za gradnju, recimo, zgrada ili trgovačkih centara. Ja konkretno planiram sa svojim firmama dogodine graditi četiri trgovačka centra. Pregovarat ću sa škverom da oni budu izvođači radova'', poručio je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno je dodao da će detaljnije o tim projektima govoriti kada dobije građevinske dozvole.

Upitan je i da komentira napise u jednom tjedniku, koji piše da je Ivo Sanader uz Kerumovu pomoć preuzeo kontrolu nad dijelom dalmatinskog HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Znači da sam tako moćan! Smiješno mi je to. Nemam vam ja žive veze s tim. Ja imam svoju malu strančicu i pokušavamo nešto napraviti. Cilj nam je ući u Sabor i dovesti u Split Ministarstvo turizma i pomorstva'', rekao je Kerum.

Komentirao je i incident člana svoje stranke koji je u nedjelju u tri sata ujutro završio na policiji zbog remećenja javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svaguši bi bilo bolje da je išao u Vinkovce nego po noći... Ne znam o čemu je tu riječ, neka on to riješi, ali nije dobro da na takav način predstavlja stranku. Ali, ako je kriv. S druge strane, treba biti džentlmen i ja vjerujem da bi svi muškarci reagirali kada bi vidjeli da netko čupa ženu za kosu'', zaključio je Kerum, a piše Večernji list.

Prethodni članak:

arti-201008190032006 arti-201009010079006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo